7 Οκτ 2019

Φρουρά, φρουρά, φρουρά... σας μυρίζει μπάφος;

- Μετά την κωμικοτραγική καταγγελία του Μπάμπη Παπαδημητρίου, καλείται ο φρούραρχος να καταθέσει αν «την έπιναν» ο Τσίπρας, οι υπουργοί και όσοι Μαδουραίοι είχαν καταλάβει τα ανάκτορα
- ΣΥΡΙΖΑ: Η αυτογελοιοποίηση της Ν.Δ. δεν έχει όρια


   Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούλιο, αναφερόμενος στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τη σχέση της με τους δημοσιογράφους, πως «υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα, αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. Περί αυτού πρόκειται».
   Βασιζόμενη σε αυτή την κωμικοτραγική καταγγελία του Μπάμπη Παπαδημητρίου, λοιπόν, η Πταισματοδίκης Αθηνών καλεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου τον τότε φρούραρχο του Μεγάρου Μαξίμου, επί ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, να καταθέσει αν είδε χασίσια εκεί μέσα.
   Αν «την έπιναν», με άλλα λόγια, ο τότε πρωθυπουργός, οι υπουργοί και όσοι Μαδουραίοι είχαν καταλάβει τα ανάκτορα.
   Αυτή η αστεία δήλωση του Μπάμπη, λοιπόν, μετατρέπεται τώρα σε προκαταρκτική εξέταση. Δεν ξέρουμε με τι να γελάσουμε περισσότερο, με τη Δικαιοσύνη ή την τωρινή κυβέρνηση με τους βουλευτές της. Δελφινάριο κανονικό.
πηγή
  ΣΥΡΙΖΑ: Η αυτογελοιοποίηση της Ν.Δ. δεν έχει όρια για το «χασισοκαπνό στο Μέγαρο Μαξίμου»
   Η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική γελοιότητα να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση όπως αναφέρουν πληροφορίες για τις καταγγελίες του Μπάμπη Παπαδημητρίου αναφορικά με το "χασισοκαπνό" στο Μέγαρο Μαξίμου.
   Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την «κανονικότητα».
   Πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου».
   Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis.
   Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.