11 Αυγ 2019

«Πληρωμένη» απάντηση Τσίπρα στο άθλιο ψέμα που αναπαρήγαγε βουλευτής της ΝΔ - VIDEO

«Είχα την τιμή, με πανελλήνιες εξετάσεις, να περάσω στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ένα από τα καλύτερα Πολυτεχνεία της χώρας μας»


   Έξω φρενών έγινε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση της Ολομέλειας για το διυπουργικό νομοσχέδιο. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ μιλούσε για το πανεπιστημιακό άσυλο και το υψηλό επίπεδο σπουδών των ελληνικών Πανεπιστημίων, αναφέρθηκε στις σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
   Τότε πετάχτηκε κάποιος από τα «γαλάζια» έδρανα, αναπαράγοντας fake news που αφορούν τις σπουδές του κ. Τσίπρα, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ.
   «Άκουσα από τα έδρανα της συμπολίτευσης να αναπαράγεται κάτι το οποίο ως fake news αναπαράγεται εδώ και μία δεκαετία. Αν πατήσετε το όνομα «Τσίπρας» στην Google θα βγει «μεταγραφή από Βουλγαρία». Αυτή η αθλιότητα αναπαράγεται εδώ και δέκα χρόνια. Η αθλιότητα των fake news. Είχα, λοιπόν, την τιμή με πανελλήνιες εξετάσεις να περάσω στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ένα από τα καλύτερα Πολυτεχνεία της χώρας μας».

   Δείτε την απάντηση που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.