8 Ιουλ 2019

Η δέσμευση της Όλγας Γεροβασίλη απέναντι στους Αρτινούς και τις Αρτινές

- Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην κοινωνία και τις ανάγκες της
- Για την ιδιαίτερα τιμητική σας εμπιστοσύνη νιώθω πραγματικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους, την καθεμιά και τον καθένα σας, από καρδιάς


   Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην πολιτική ζωή της χώρας διαφοροποιείται μετά τις χθεσινές εκλογές. Το πολιτικό μας σχέδιο, όμως, παραμένει σταθερά προσηλωμένο στην κοινωνία και τις ανάγκες της. Με πρώτιστη ευθύνη να υποστηρίξουμε το κυβερνητικό μας έργο υπέρ των αδυνάμων, υπέρ του κοινωνικού κράτους από κάθε επίθεση που θα επιχειρηθεί απ' την εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων σχεδιασμών.
   Κι αυτό αποτελεί δέσμευση απέναντι στους Αρτινούς και τις Αρτινές, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη συνέπεια λόγων και έργων μας, κι έτσι μας έδωσαν την πρωτιά στις εθνικές εκλογές. Και σε εμένα προσωπικά μια πολύ ισχυρή ανανέωση της εντολής να συνεχίσω να προσπαθώ για την ανάπτυξη του Νομού μας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας.
   Γι' αυτή σας την ιδιαίτερα τιμητική εμπιστοσύνη νιώθω πραγματικά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους, την καθεμιά και τον καθένα σας, από καρδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.