5 Ιουν 2019

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το Χιονοδρομικό Κέντρο στα Θεοδώριανα

- Η εξαγγελία του Αλέξη Τσίπρα προς τους Αρτινούς έγινε πράξη σε λιγότερο από 1 μήνα
- Σε συνδυασμό με το δρόμο Αθαμάνιο - Θεοδώριανα θα δώσει νέα πνοή ανάπτυξης στην περιοχή των Τζουμέρκων


   Αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας, στις 11 Μαΐου, μιλώντας στη μεγαλειώδη συγκέντρωση που του επεφύλαξαν οι Αρτινοί στην κεντρική πλατεία της Άρτας, έγινε πράξη.
   Είχε πει τότε: "Εντάσσεται το χιονοδρομικό κέντρο στα Θεοδώριανα, που, με τον δρόμο ο οποίος θα φτιαχτεί από το χωριό μου το Αθαμάνιο, μπορεί να δώσει μεγάλη προοπτική στην περιοχή των Τζουμέρκων.".
   Και η εξαγγελία έγινε άμεσα πράξη, πριν καν συμπληρωθεί μήνας. Όπως πληροφορούμαι, χθες, Τρίτη 4 Ιουνίου 2019, ο Υπουργός Μεταφορών κ Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, υπέγραψε την απόφαση με θέμα:

«ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΠΔΕ 2019 ΣΑΕ 0732 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ 40205/2906 42528/3023»

   Μπήκε, λοιπόν, το νερό στο αυλάκι για ένα έργο που επί δεκαετίες ζητούσε η τοπική κοινωνία. Όχι μόνο των Θεοδωριάνων, αλλά όλης της γύρω περιοχής, καθώς πρόκειται πραγματικά για ένα έργο που, μόλις ολοκληρωθεί, θα δώσει νέα πνοή ανάπτυξης στην περιοχή των Τζουμέρκων.


   Προβλέπεται η κατασκευή πίστας χιονοδρομίας (δύο πίστες, μία για ενήλικες και μία για ανήλικους), στίβος εκμάθησης ιππασίας μετά των απαραίτητων ζώων και σταύλων, τοξοβολία, Paintball και αγορά εξοπλισμού για ορεινές δραστηριότητες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. 
   Επίσης, προβλέπεται η λειτουργία εστιατορίου για πρόχειρα εδέσματα και υπάρχει δυνατότητα να προστεθούν κι άλλες δράσεις σε ένα συνολικό χώρο εμβαδού 200 στρεμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.