21 Ιουν 2019

Όλγα Γεροβασίλη: Ο Μητσοτάκης προαναγγέλλει την επανίδρυση του αυταρχικού κράτους της Δεξιάς

- Όσο για τα άλλα, υπόσχεται αυτά που ήδη υλοποιούμε!
- Σχόλιο της Όλγας Γεροβασίλη, μετά την ανακοίνωση του προγράμματος της ΝΔ για την ασφάλεια


   Όπως φαίνεται, βιάζεται για αυταρχικά μέτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και, με έωλα επιχειρήματα ξεδίπλωσε την ατζέντα «νόμος και τάξη», στην παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ.
   Αμέσως μετά την ανακοίνωση του προγράμματος της ΝΔ για την ασφάλεια, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη σχολίασε:
   «Το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη για το αυταρχικό κράτος είναι το μόνο τμήμα του προγράμματός του, που διατυπώνει με πάθος και σαφήνεια, χωρίς να χρειάζεται το μεταφραστικό τμήμα της ΝΔ. Προαναγγέλλει σκληρή καταστολή, φυλακές τύπου Γ' και αντιμεταναστευτική πολιτική τύπου Σαλβίνι.
   Όσο για τα άλλα, υπόσχεται αυτά που ήδη υλοποιούμε. Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η παραλαβή 1.300 οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκεται σε εξέλιξη η προμήθεια μηχανών και αλεξίσφαιρων γιλέκων, ενώ οι πεζές και εποχούμενες περιπολίες ήδη εφαρμόζονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.