18 Ιουν 2019

Κατανοώ ότι η ΝΟΔΕ Άρτας βρίσκεται απολογούμενη απέναντι στην Πειραιώς, αλλά όχι κι έτσι βρε παιδιά...

Εσείς το ξέρατε ότι η αυλή της καφετέριας χωράει περισσότερο κόσμο απ' ότι η κεντρική πλατεία;

 
   Διάβαζα και ξαναδιάβαζα την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Άρτας και δεν το πίστευα. Οι άνθρωποι έβγαλαν μια ανακοίνωση, ως απάντηση σε χθεσινό Δελτίο Τύπου (δείτε παρακάτω) του ΣΥΡΙΖΑ - Προγραμματική Συμμαχία Άρτας.
   Σε αυτή την ανακοίνωση γράφουν:

   "Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποδέχθηκε την τελευταία στιγμή πρόταση της Νομαρχιακής μας Οργάνωσης και επισκέφθηκε τον χώρο καφετέριας πλησίον του λαογραφικού μουσείου της πόλης μας, στην ιστορική γέφυρα.
   Σας πληροφορούμε φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Άρτας ότι σε αυτή την εκτός προγράμματος συνάντηση της τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής, που διήρκησε περίπου 20 λεπτά, παραβρέθηκαν περισσότεροι Αρτινοί πολίτες, από την προετοιμασμένη «μεγαλειώδη» πλην τραγικά αποτυχημένη πρόσφατη συγκέντρωση του απερχόμενου πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Άρτα."

   Τι να πω;
   Καταλαβαίνω ότι η πανελλαδική πρωτιά της Άρτας ενόχλησε.
   Κατανοώ ότι η ΝΟΔΕ Άρτας βρίσκεται απολογούμενη απέναντι στην Πειραιώς.
   Ψυχανεμίζομαι την ανησυχία τους για το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου, που, όπως φαίνεται, θα δώσει και πάλι 40+ και 2 βουλευτικές έδρες στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.
   Όχι κι έτσι βρε παιδιά...
   Όχι να προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ο κόσμος στην αυλή της καφετέριας ήταν περισσότερος από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία.
   Δεν βγαίνουν τα τετραγωνικά!
   Γελάει η Άρτα...

Εδώ μια από τις πάμπολλες φωτογραφίες που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο από την "τραγικά αποτυχημένη" συγκέντρωση, που, κατά τη ΝΟΔΕ, είχε λιγότερο κόσμο από αυτόν της καφετέριας:



Η χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Άρτας

Ούτε στην Άρτα τόλμησε ο κ. Μητσοτάκης!

   Τελικά ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να μπει στην πόλη και να μιλήσει ανοιχτά στο λαό της Άρτας. 
   Απέφυγε την αμηχανία της αναπόφευκτης σύγκρισης με τη μεγαλειώδη υποδοχή που επεφύλαξε ο κόσμος της Άρτας στον Αλέξη Τσίπρα. 
   Και έδειξε πόσο πολύ ενοχλήθηκε απ’ την επιλογή των συμπολιτών μας στην ευρωκάλπη. Γι’ αυτό ζήτησε, με αλαζονεία και αδημονία, να τον βοηθήσουν «να γίνει η Άρτα μπλε». 
   Στη συνέχεια, όμως, επέλεξε να πάει σε διπλανό χωριό και να μιλήσει σε «προστατευμένο περιβάλλον», σε μία κλειστή συγκέντρωση 50 επιλεγμένων στελεχών και φίλων. 
   Σε αυτούς ανέπτυξε το πρόγραμμά του, που δεν τολμά να πει ανοιχτά στον ελληνικό λαό. 
   Ίσως επειδή το πρόγραμμά του απευθύνεται σε αυτούς, τους λίγους, τους αρεστούς. 
   Έτσι ακριβώς δεν το τολμά, αλλά αντιθέτως επιλέγει να κρυφτεί και από το debate με τον Αλέξη Τσίπρα. Για να αποφύγει την αντιπαράθεση σε επίπεδο προγραμμάτων. Για να μη δοθεί η δυνατότητα στον ελληνικό λαό να συγκρίνει και να κρίνει.. 
   Σε αντίθεση με τη Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν κρύβει το δικό του πρόγραμμα. Απευθύνεται στο λαό με ένα έντιμο και καθαρό πρόγραμμα, που δεσμεύεται για στήριξη του κοινωνικού κράτους, προστασία της εργασίας και προοδευτικές ελαφρύνσεις και στήριξη για τους πολλούς. Έτσι ώστε τα οφέλη της ανάπτυξης να διαχυθούν στο σύνολο της κοινωνίας και να μην μείνουν αποκλειστικά στα χέρια των οικονομικά ισχυρών. 
   Στις 7 του Ιούλη, αποφασίζουμε για τη ζωή μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.