29 Μαΐ 2019

Η β' Κυριακή θα είναι ντέρμπι στην Άρτα

Το δεύτερο ημίχρονο έχει τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από το πρώτο...


   Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε. Ένα ημίχρονο με τις δικές του ιδιαιτερότητες, όπου κυριάρχησε η μάχη των υποψηφίων συμβούλων, η αναγνωρισιμότητά τους, ο προσωπικός τους αγώνας, οι οικογενειακές, οι φιλικές, οι επαγγελματικές, οι κοινωνικές σχέσεις και υποχρεώσεις.
   Στο β' ημίχρονο είναι τελείως διαφορετικά τα χαρακτηριστικά. Θα κυριαρχήσουν τα πεπραγμένα ή μάλλον η απραξία της προηγούμενης δημοτικής αρχής, για την οποία υπάρχουν φρικτά παράπονα και, το κυριότερο, το πολιτικό σχέδιο για την επόμενη τετραετία.
   Για το πώς θα πορευθεί ο Δήμος μας, για το αν θα παραμείνει ως έχει - και δεν πιστεύω ότι είναι πολλοί αυτοί που είναι ικανοποιημένοι από αυτή την κατάσταση στασιμότητας- ή αν θα του δοθεί η δυνατότητα να ξεδιπλώσει τα πλεονεκτήματά του, να αναδείξει τον ασύγκριτο πλούτο του, να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του και να βρει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο. Για την Άρτα, για τα χωριά, για όλους μας.
   Και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω ότι η ερχόμενη Κυριακή θα είναι ντέρμπι, με την Τζένη να έχει πολλές πιθανότητες να καταφέρει ΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.