28 Μαΐ 2019

Πανελλαδική πρωτιά του νομού Άρτας με 34,77% για τον ΣΥΡΙΖΑ

Αισιόδοξος ο Αλέξης Τσίπρας για ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό στις εθνικές εκλογές


   Πανελλαδική πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές καταγράφεται στην Π.Ε Άρτας. Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε την εμπιστοσύνη του 34,77%, των Αρτινών, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα στο σύνολο των Εκλογικών Τμημάτων.
   Στον Δήμο Αρταίων ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ποσοστό 34,11%, στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη καταγράφεται το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά, 38,92%, στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων ποσοστό 38,07% και στο Δήμο Νικ. Σκουφά 31,69%.
   Η ενθουσιώδης υποδοχή που επιφύλαξαν οι Αρτινοί στον Αλέξη Τσίπρα προεκλογικά, αποτυπώνεται σε αριθμούς μετεκλογικά, δίνοντας στον Πρωθυπουργό την αισιοδοξία ότι όχι μόνο θα επαναληφθεί και στην κάλπη των εθνικών εκλογών, σε 1 μήνα, αλλά και με ακόμη μεγαλύτερα ποσοστά.
   Την Άρτα ακολουθούν πέντε ακόμη νομοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές: Ηρακλείου με 33,2%, Αχαΐας με 31,13%, Χανίων με 28,67%, Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών με 27,55% και Β’ Πειραιώς με 27,50%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.