9 Οκτ 2018

Ενημέρωση - ευαισθητοποίηση μαθητών της Άρτας, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας

Με θέμα τον Σεβασμό στη Διαφορετικότητα μέσω προβολής ταινίας και βιωματικών παρεμβάσεων


   Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, στις 10 Οκτωβρίου 2018 και το θέμα που διατυπώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ψυχικής Υγείας «Η Ψυχική Υγεία των Νέων σε έναν διαρκώς Μεταβαλλόμενο κόσμο», θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση - ευαισθητοποίηση μαθητών του 2ου Λυκείου Άρτας, με θέμα τον Σεβασμό στη Διαφορετικότητα μέσω προβολής ταινίας και βιωματικών παρεμβάσεων.
   Η δράση συνδιοργανώνεται από τον Σύλλογο Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία/ Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ Νομού Άρτας, το Οικοτροφείο «Αίολος» της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης/ Ε.Ψ.Ε.Π και τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ν. Άρτας.
   Συγχρόνως, από 11:00 μέχρι 13:00 στη κεντρική πλατεία Αγίου Δημητρίου της Άρτας θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό για την ψυχική υγεία σε συνεργασία με τους Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τμήματος Ν. Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.