9 Οκτ 2018

Το μουσικό έργο «ΕΛΛΗΝΕΣ φιλΕΛΛΗΝΕΣ» στο μνημείο του Πέτα - VIDEO

Tο μήνυμα της συμμετοχής και της αγάπης σε κάθε τι που αγωνίζεται και επιμένει, με τη δύναμη των φωνών σπουδαίων καλλιτεχνών

   «ΕΛΛΗΝΕΣ φιλΕΛΛΗΝΕΣ», ένα μουσικό έργο με σπουδαίους καλλιτέχνες, παρουσιάζεται από το Δήμο Ν. Σκουφά, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και την Περιφέρεια Ηπείρου, την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ, στο μνημείο του Πέτα.
   Ένα πρωτότυπο μουσικό έργο για την Ελλάδα, έτσι όπως την είδαν να μεταμορφώνεται Έλληνες και ξένοι λογοτέχνες, ιστορικοί, συγγραφείς και ποιητές, περιηγητές και φιλέλληνες.
   H μουσική συναντά την ποίηση Ελλήνων και Φιλελλήνων ποιητών, θυμίζοντάς μας πόσο σημαντική γίνεται η τέχνη όταν μπορεί και εκφράζει το αίσθημα της συμπάθειας, της συμμετοχής και της αγάπης σε κάθε τι που αγωνίζεται και επιμένει.
   Από τον Πούσκιν στον Παλαμά και από τον Βαλαωρίτη στον Λόρδο Βύρωνα, το μήνυμα της συμμετοχής και της αγάπης στην Ελλάδα μεταφέρεται ακέραιο και ορμητικό, με τη δύναμη των φωνών σπουδαίων καλλιτεχνών.
   Την μουσική υπογράφει ο Σταμάτης Χατζηευσταθίου.
   Συμμετέχουν: Σταύρος Ζαλμάς, Παντελής Θαλασσινός, Βασίλης Λέκκας, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Λίνα Νικολακοπούλου, Κώστας Φασουλάς, Σταμάτης Χατζηευσταθίου.
   Την βραδιά παρουσιάζει ο Νίκος Θρασυβούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.