10 Οκτ 2018

Συνάντηση Χαρίτση - Μίγδου

Για τα εσωτερικά οδικά δίκτυα Τοπικών Κοινοτήτων και τα προβληματικά δίκτυα ύδρευσης πολλών οικισμών του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη


   Με τον Υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη, Περικλής Μίγδος.
   Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Περικλής Μίγδος "Σε θετικό κλίμα και σε πνεύμα συνεργασίας, Υπουργός και Δήμαρχος, πέραν των γενικών θεμάτων που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, συζήτησαν κυρίως για θέματα και προβλήματα των ορεινών Δήμων και ιδιαίτερα του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, με εκτενή αναφορά στα προβλήματα που παρουσιάζονται στα εσωτερικά οδικά δίκτυα Τοπικών Κοινοτήτων καθώς και στα προβληματικά δίκτυα ύδρευσης πολλών οικισμών.
   Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη κατέθεσε με απόλυτη τεκμηρίωση συγκεκριμένα αιτήματα οικονομικής υποστήριξης τόσο για την βελτίωση της οδοποιίας σε οικισμούς, όπως είναι επί παραδείγματι ο Άγιος Νικόλαος, η Πέρδικα, τα Πλακουτσέικα, τα Φισοτά, το Τσιφλίκι, τα Μαυροματέικα κ.τ.λ. καθώς και για την συντήρηση και βελτίωση δικτύων ύδρευσης Μηλιανών, Άνω Πέτρας, Καστανιάς, Παλαιοχωρακίου, Μεγαλόχαρης κ.τ.λ., αναμένοντας θετικά αποτελέσματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.