17 Σεπ 2018

Η Μουρμούρα επιστρέφει στην... Άρτα!

Ας ελπίσουμε οι σεναριογράφοι να μην ξαναβάλουν τον Άγιο Σπυρίδωνα... στα Τζουμέρκα!


   Όπως διαβάζω, η γνωστή σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» επιστρέφει με νέα επεισόδια στις αρχές Οκτωβρίου, στον Alpha, με πολλές αλλαγές...
   Μια απ' αυτές έχει να κάνει με την Άρτα. όπως είναι γνωστό, ο λογιστής, ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), κατάγεται από τον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας.
   Σύμφωνα. λοιπόν, με το σενάριο της σειράς, ο Ηλίας, μη αντέχοντας την απουσία της γυναίκας του, της Μαρίνας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) που αποχώρησε από τη σειρά στην τελευταία σεζόν, αποφασίζει να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι, στην Άρτα και να ζήσει με τη μητέρα του, που υποδύεται η Ελένη Γερασιμίδου.
    Ωστόσο, στη ζωή του σύντομα θα εμφανιστεί ένα νέο πρόσωπο που θα τον αναστατώσει. Αυτόν τον ρόλο θα υποδυθεί η Κλέλια Ρένεση, που μάλλον θα παίζει το ρόλο κάποιας Αρτινιάς.
   Ας ελπίσουμε ότι οι σεναριογράφοι θα έχουν κάνει καλύτερη έρευνα, διότι, στις προηγούμενες σεζόν, ακούσαμε διάφορα μαργαριτάρια, όπως ότι ο Άγιος Σπυρίδωνας είναι... ορεινό χωριό των Τζουμέρκων και μάλιστα ότι βρίσκεται κάπου κοντά στο Βουργαρέλι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.