5 Απρ 2018

Όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε το... χαμένο διαβατήριο!

- Τι δεν μας είπαν τα καναλια
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν τα ελληνοτουρκικά και το επεισόδιο με την παρουσία σκάφους της Τουρκικής Ακτοφυλακής, η επίσκεψη Πούτιν στην Τουρκία και η αγορά των S-400, η επικοινωνία Τσίπρα - Νετανιάχου, το Μακεδονικό και η συνάντηση Κοτζιά - Κουμουτσάκου, η πασχαλιάτικη αγορά, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Η Αθήνα πιο κοντά από ποτέ στην ελάφρυνση χρέους

Εντείνεται η κινητικότητα για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους - Δ. Τζανακόπουλος: «Ως τον Αύγουστο του 2018 θα έχουμε μια συμφωνία για το χρέος» - «Σημαντικό είναι το αναπτυξιακό σχέδιο, το οποίο η Ελλάδα θέλει να υποβάλει στην επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup τον Απρίλιο», το μήνυμα του Βερολίνου. (αναλυτικά)

Επίδοση ρεκόρ στο ισοζύγιο προσλήψεων - αποχωρήσεων το τελευταίο τρίμηνο

Tην υψηλότερη επίδοση, από το 2001 έως σήμερα, καταγράφει και το ισοζύγιο προσλήψεων - αποχωρήσεων για το τρίμηνο Ιανουάριος - Μάρτιος 2018, το οποίο είναι θετικό κατά 55.580 νέες θέσεις εργασίας. (αναλυτικά)

«Πολιτικά διωκόμενος» δηλώνει ο Μαρινάκης που δεν... βρίσκει το διαβατήριό του

«Η δίωξή μου είναι πολιτική», αυτό φέρεται να υποστήριξε -μεταξύ άλλων- ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος παρέστη τελικά μαζί με τους συνηγόρους του στη συζήτηση του Δικαστικού Συμβουλίου Πειραιά για την επικύρωση ή όχι της εισαγγελικής διάταξης για την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα. (αναλυτικά)

Εγκληματικότητα: Οι αριθμοί απέναντι στην τρομολαγνεία

Μειωμένα τα περιστατικά σοβαρών τραυματισμών από ληστείες, την περίοδο 2015-2017, μειωμένες κατά πολύ και οι ανθρωποκτονίες την τελευταία τριετία. (αναλυτικά)

«Κανείς δεν εδοξάσθη κρυπτόμενος»

«Αδυνατούμε πλέον να παρακολουθήσουμε τις μεταβολές του Κυρ. Μητσοτάκη σε σχέση με τη συνταγματική αναθεώρηση», τονίζει σε σχόλιό της η Ρ. Σβίγκου.
«Το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης έχει ανοίξει εδώ και ένα χρόνο, γιατί οι θεσμικές αλλαγές αποτελούν προτεραιότητα της κυβέρνησης. Δυστυχώς, ο κ. Μητσοτάκης δεν αντιμετωπίζει το θέμα με γνώμονα το συμφέρον της χώρας, αλλά του κόμματός του», δήλωσε από την πλευρά του ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας σε τηλεφωνική συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο Πρώτο Πρόγραμμα και τους δημοσιογράφους Α. Παπασταματίου και Σ. Χαρίτου. (αναλυτικά)

«Δεν υπήρξε καμιά προσπάθεια επιχείρησης εμβολισμού σκάφους του λιμενικού από τουρκική ακταιωρό»

Δεν υπήρξε καμία προσπάθεια επιχείρησης εμβολισμού σκάφους του Λιμενικού Σώματος από τουρκική ακταιωρό κατά τη διάρκεια επιχείρησης διάσωσης μεταναστών που έλαβε χώρα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Χίου κοντά στη νησίδα Πάσπαργος, αναφέρει το Λιμενικό. (αναλυτικά)

Για τρίτη συνεχή χρονιά τα δημοτικά σχολεία θα ανοίξουν χωρίς ελλείψεις

Από τον Σεπτέμβριο του 2016 τα σχολεία ανοίγουν κανονικά, με ικανοποιητική στελέχωση και τα βιβλία στα θρανία από την πρώτη ημέρα, αναφέρει το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στα social media, που συνοδεύεται από το αντίστοιχο βίντεο. (αναλυτικά)

Κεντρική επιλογή η «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.» κατά τον Αλ. Φλαμπουράρη

«Κάθε άλλη ανάγνωση, όπως επιχειρήθηκε από μερίδα του τύπου, είναι, αν όχι κακόπιστη, τουλάχιστον ανακριβής και αβάσιμη» δήλωσε, με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου περί «Σύστασης Φορέα Αναπλάσεως της Πόλης των Αθηνών», ο υπουργός Επικρατείας κ. Αλέκος Φλαμπουράρης. (αναλυτικά)

#This_is_not_fake_news: Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ατόμων με νοητική υστέρηση στο Πικέρμι

Διαδικτυακή εκστρατεία για την ενημέρωση των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής. (αναλυτικά)

Στη β' φάση το οικολογικό πάρκο του φαληρικού όρμου, 90 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής

Την απόφαση της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής να εγγράψει στον προϋπολογισμό της, το επιπλέον ποσό των 90.000.000 ευρώ για την εκτέλεση της β' φάσης του έργου «Δημιουργία Οικολογικού Πάρκου στον φαληρικό όρμο», ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Χρήστος Καπάταης, στα μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου Καλλιθέας. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.