8 Μαρ 2018

Διακαναλικός πανικός στα «γραφεία Τύπου» της Ν.Δ.

Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

   Τα κανάλια όσο η συζήτηση για τα σκάνδαλα φουντώνει, τα κανάλια μετατρέπονται όλο και πιο πολύ σε άτυπα γραφεία Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν η συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης της ΝΔ για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, το ακροδεξιό παραλήρημα Σαμαρά στους Financial Times, οι εξελίξεις με την κυπριακή ΑΟΖ, οι προκλήσεις της Τουρκίας, οι εξελίξεις στη Συρία, η δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Κακοστημένη απόπειρα αντιπερισπασμού η πρόταση της Ν.Δ.»

Ο πρωθυπουργός μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση επί της πρότασης της ΝΔ για τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής. (αναλυτικά)

Συνεχείς οι προσπάθειες επιτάχυνσης των διαδικασιών για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Εντείνονται οι διπλωματικές πιέσεις από την Αθήνα προς την Τουρκία προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες για τον ορισμό του κατηγορητηρίου αλλά και της δικασίμου για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται για όγδοη ημέρα στις φυλακές της Αδριανούπολης. (αναλυτικά)

Θετικά αποτιμούν οι Βρυξέλλες την πρώτη αποστολή των θεσμών στην Αθήνα για την τέταρτη αξιολόγηση

Η μεταμνημονιακή εποπτεία και η ελάφρυνση του χρέους είναι πιθανό να συζητηθούν σε τεχνικό επίπεδο στο EuroWorking Group του Απριλίου, με σκοπό να φτάσουν και στην άτυπη συνεδρίαση του Eurogroup στη Σόφια στις 26 Απριλίου. (αναλυτικά)

«Το ακροδεξιό παραλήρημα του σκιώδους προέδρου της ΝΔ, κ. Σαμαρά, ξεπέρασε τα σύνορα»

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο του κ. Σαμαρά στους Financial Times. (αναλυτικά)

Την ίδρυση Αναπτυξιακής Τράπεζας μέσα στο έτος, ανακοίνωσε ο Αλ. Τσίπρας

Σε εκδήλωση της ΓΣΕΒΕΕ: Την ίδρυση Αναπτυξιακής Τράπεζας μέσα στο έτος, ανακοίνωσε ο Αλ. Τσίπρας, από το βήμα της εκδήλωσης της ΓΣΕΒΕΕ, όπου έκανε αναλυτική παρουσίαση των χρηματοδοτικών εργαλείων για τις επιχειρήσεις - «Μεταβαίνουμε στην επόμενη μέρα για τη χώρα», το μήνυμα του πρωθυπουργού ο οποίος ανέφερε ότι «η ανάκαμψη δεν είναι συγκυριακή, πρόκειται για σταδιακά ανοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας». (αναλυτικά)

«Η ΝΔ ανατριχιάζει όταν η ζωή των εργαζομένων βελτιώνεται»

Το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή ερώτηση που κατέθεσε η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου. (αναλυτικά)

«Θεσμικό ατόπημα της Ν.Δ. η παρέμβαση στο ΑΣΕΠ»

Με την απροκάλυπτη άσκηση πίεσης προς τη διοίκηση του ΑΣΕΠ χθες, η Νέα Δημοκρατία ξεπέρασε πολλά όρια, μερικά από τα οποία υποτίθεται ότι είχε θέσει η ίδια, αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών. (αναλυτικά)

Με εργαζόμενους του MEGA συνομίλησε ο Δ. Τζανακόπουλος

Συνομιλία με τους εργαζόμενους του MEGA που πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Μαξίμου, είχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος. (αναλυτικά)

«Διεύρυνση και κατοχύρωση της ισότητας των δύο φύλων»

«H 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μας θυμίζει τα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά και πολιτισμικά επιτεύγματα που κατακτήθηκαν για λογαριασμό των γυναικών όλου του κόσμου, μέσα από σκληρούς και επίμονους αγώνες», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της βουλής, με αφορμή τη σημερινή ημέρα. (αναλυτικά)

«Kάθε λουλούδι είναι μία γυναίκα που έχει περάσει από τον ξενώνα» 

Τον Ξενώνα Φιλοξενίας για γυναίκες θύματα έμφυλης βίας και τα παιδιά τους, του Δήμου Αθηναίων, επισκέφθηκαν οι Αχτσιόγλου, Φωτίου και Κούβελα. (αναλυτικά)

Στο 20,8% υποχώρησε η ανεργία τον Δεκέμβριο

Στο 20,8% διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στη χώρα τον περασμένο Δεκέμβριο, μειωμένο κατά 2,6 μονάδες από το 23,4% του Δεκεμβρίου 2016 και κατά 0,2 μονάδες από το αναθεωρημένο προς τα άνω 21% του Νοεμβρίου 2017. (αναλυτικά)

12 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε 1.592 εργαζόμενους

H Έφη Αχτσιόγλου υπέγραψε 12 νέες αποφάσεις για τη χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης ύψους χιλίων ευρώ σε 1.592 ανέργους πρώην εργαζόμενους και εργαζόμενους σε επίσχεση, των εξής επιχειρήσεων. (αναλυτικά)

Νέα μείωση 3,2 δισ. ευρώ στον ELA τον Μάρτιο

Η μείωση αντανακλά τη βελτίωση της ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών, επισημαίνει η Τράπεζα της Ελλάδος. (αναλυτικά)

Αιτήσεις για τις 8.166 προσλήψεις στους δήμους

Άρχισε και ολοκληρώνεται στις 23 Μαρτίου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για τις 8.166 θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων, Συνδέσμους και ΝΠΔΔ αυτών, καθώς και σε ΝΠΙΔ των ΟΤΑ. (αναλυτικά)

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία: Αποσοβείται ο κίνδυνος να επιστρέψουν προσωρινά οι εργολάβοι στα νοσοκομεία

«Η τροπολογία αφορά ένα μεγάλο ζήτημα το οποίο υπάρχει στα δημόσια νοσοκομεία και το οποίο έχει να κάνει με την επιλογή μας εδώ και δυόμισι χρόνια να διώξουμε τα εργολαβικά συνεργεία φύλαξης, σίτισης και καθαριότητας από τα νοσοκομεία και να τα αντικαταστήσουμε με συμβάσεις εργασίας με τους εργαζόμενους που δούλευαν εκεί ή που προσλαμβάνονται μέσα από διαγωνισμούς». (αναλυτικά)

Ανοίγει ο δρόμος για την εξυγίανση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά

Δεκτή έγινε σήμερα, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση υπαγωγής των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο του υφυπουργού Οικονομίας Στέργιου Πιτσιόρλα. (αναλυτικά)

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το Εξοικονόμηση κατ' Οίκον

Κατάλογο με 39 ερωταπαντήσεις που καλύπτουν πιθανές απορίες των ενδιαφερόμενων για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ Οίκον» εκπόνησαν οι υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. (αναλυτικά)

Με τρία πλωτά ασθενοφόρα εξοπλίζεται το λιμενικό σώμα για τη μεταφορά ασθενών σε νοσοκομεία

Τα πλωτά ασθενοφόρα, σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, θα έχουν ως πλήρωμα τρεις λιμενικούς και δύο άτομα από το ΕΚΑΒ και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά ασθενών σε νοσοκομεία αλλά και για επιχειρήσεις έρευνας-διάσωσης. (αναλυτικά)

Τα χειρουργεία του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς ανοιχτά 24 ώρες το 24ωρο: Εργαζόμενοι και Διοίκηση διαψεύδουν ΠΟΕΔΗΝ

Διαψεύδουν ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ -και δημοσιεύματα που έσπευσαν να την υιοθετήσουν και να την αναπαράγουν- οι εργαζόμενοι και η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας. (αναλυτικά)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.