22 Μαρ 2018

Η μαύρη τρύπα των καναλιών καταπίνει σκάνδαλα

Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν το επεισόδιο στη Βουλή με τον χρυσαυγίτη Λαγό, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Τουρκία, το Μακεδονικό και οι επαφές Κοτζιά στα Σκόπια, τα ρησκευτικά, η Προανακριτική Επιτροπή για τη Νovartis, η Σύνοδος Κορυφής (στα ψιλά), το νομοσχέδιο του υπουργείου μεταφορών, η αφρικανική σκόνη που έχει σκεπάσει πολλές περιοχές της χώρας, η διαρροή των στοιχείων 50.000 χρηστών του facebook, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Να σταλεί ισχυρό μήνυμα από την ΕΕ στην Τουρκία για τις προκλητικές ενέργειες της»

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο πρωθυπουργός, όπου συμμετέχει στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Θα πρέπει να στηριχθούν όλα τα κράτη απέναντι σε παραβιάσεις τρίτων χωρών», τόνισε ο Αλ. Τσιπρας προσερχόμενος στη Σύνοδο. (αναλυτικά)

Θα εξετασθεί το μέτρο της αποβολής της ΧΑ από τις συνεδριάσεις της Βουλής

Νέο επεισόδιο, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό, ανάγκασε τον προεδρεύοντα Σπ. Λυκούδη να διακόψει την συνεδρίαση της Ολομέλειας και να καλέσει την φρουρά εντός της αίθουσας - «Δεν θα ανεχθούμε τέτοια φαινόμενα. Διότι αν γίνονται αυτά μέσα στην Βουλή, φανταστείτε τί γίνεται στην κοινωνία» διεμήνυσε ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης - Θα εξετασθεί το μέτρο της αποβολής της ΧΑ από τις συνεδριάσεις. (αναλυτικά)

Το Μακεδονικό επί τάπητος: Ιστορική προσγείωση του Ν. Κοτζιά απόψε στο αεροδρόμιο των Σκοπίων

Η επίσκεψη αυτή του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών αναμένεται ότι θα δώσει μία πρώτη απτή εικόνα, ως προς την πορεία των διαπραγματεύσεων για την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης στο ονοματολογικό που είναι σε εξέλιξη. (αναλυτικά)

Η απάντηση του Θ. Δρίτσα στον Α. Σαμαρά: Η Επιτροπή μας δεν επιδίδεται σε «κομματικά τεχνάσματα και μεθοδεύσεις»

«Οφείλω να επισημάνω, ότι μεταξύ πολλών εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών, ούτε εμένα, ούτε τα άλλα μέλη της Επιτροπής, είναι δόκιμο να μας συμπεριλαμβάνετε στον ισχυρισμό σας «γνωστή σε όλους», όταν αναφέρεστε -απολύτως αβάσιμα κατά την κρίση μας- σε «Σκευωρία η οποία οργανώθηκε και υλοποιείται από τη γνωστή σε όλους γελοία συμμορία». (αναλυτικά)

Γ. Σταθάκης: Διπλασιάζεται το ποσό για το «Εξοικονομώ Κατ' Οίκον ΙΙ»

​Το διπλασιασμό των συνολικών πόρων που έχουν διατεθεί για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον ΙΙ» ανακοίνωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης. (αναλυτικά)

Στη φυλακή ο μεγαλοκατασκευαστής Γιάννης Καρούζος: 16 χρόνια και 200.000 ευρώ

Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ενόχους τους πέντε από τους έξι κατηγορούμενους, επιβάλλοντας ποινές φυλάκισης πέντε ετών έως και κάθειρξη 16 ετών στον πρωταγωνιστή της υπόθεσης. (αναλυτικά)
 
 

Εκκρεμεί η λογοδοσία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το «πάρτι» διαφθοράς στην Υγεία

«Οι καταγγελίες στις οποίες προχώρησε, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σχετικά με τους ισολογισμούς του ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι αποκαλυπτικές για το πάρτι διαπλοκής και διαφθοράς που είχε στηθεί στον χώρο της υγείας από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ», τονίζει η Κουμουνδούρου υπενθυμίζοντας ότι «από την πρώτη στιγμή, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχώρησε με αποφασιστικότητα στο ξήλωμα όλου αυτού του κυκλώματος που υπονόμευε το αγαθό της δημόσιας υγείας». (αναλυτικά)

«Επιτομή της παραπληροφόρησης» το δημοσίευμα των «Νέων»

Διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας αλλά και δηλώσεις του Τ. πετρόπουλου, αποτελεί το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», περί φωτογραφικής τροπολογίας για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα. (αναλυτικά)

Κ. Γαβρόγλου: Η εκπαιδευτική κοινότητα επιλύει τα επιστημονικά ζητήματα χωρίς παρεμβάσεις από το κράτος και άλλους θεσμούς

«Δεν αμφισβητούμε τον κυρίαρχο ρόλο της Ορθοδοξίας, απλά προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε το μάθημα των θρησκευτικών, ώστε η σχολική πραγματικότητα να συμβαδίζει με την κοινωνική», δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου σε συνέντευξή του στην εκπομπή «ΕπιΚοινωνία» της ΕΡΤ3, με τη Θεοδώρα Αυγέρη και τον Δημήτρη Παπαγρηγορίου. (αναλυτικά)

«"Πιπεράτες" θεωρίες συνωμοσίας» για την κατανομή της κρατικής χρηματοδότησης στα πολιτικά κόμματα

Δεν προκαλεί έκπληξη η σκοπιμότητα σε συνδυασμό με την άγνοια, που πηγάζει από ορισμένα δημοσιεύματα τα οποία έφτασαν να κάνουν λόγο για μείωση του ακατάσχετου των κομμάτων και να αναπτύσσουν «πιπεράτες» θεωρίες συνωμοσίας, αναφορικά με μια διευκρινιστική διάταξη του Υπουργείου Εσωτερικών για την κατανομή της κρατικής χρηματοδότησης στα πολιτικά κόμματα, αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εσωτερικών. (αναλυτικά)

«Τέλος σε φαινόμενα κομματικών στελεχών που ενδύονταν τον μανδύα του στελέχους μιας ανεξάρτητης αρχής και την οδηγούσαν σε απαξίωση»

Η κυβέρνηση εισάγει ρυθμίσεις για την αυτοτέλεια της ΕΕΤΤ και την αποτροπή φαινομένων απαξίωσης του παρελθόντος, δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. (αναλυτικά)

«Ο αμετανόητος… Άριστος κ. Χατζηδάκης ξέχασε να μιλήσει για την ταμπακιέρα»

Με αυτές τις φράσεις απαντά το υπουργείο Υποδομών στην ανακοίνωση του αντιπροέδρου της ΝΔ για το θέμα των έργων και την πρόσφατη Έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου. (αναλυτικά)

«Η Προανακριτική θα συνεχίσει το έργο της όπως προβλέπει το σύνταγμα και ο νόμος»

Ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης και μέλος της προκαταρκτικής επιτροπής για τη Novartis, Νίκος Παρασκευόπουλος μίλησε για την επιτροπή και για τον ρόλο λειτουργίας της, στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6. (αναλυτικά)

#GDtrial: «Μίλησαν» τα τηλέφωνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής - Οργανωμένη η δολοφονική επίθεση στον Παύλο Φύσσα

Το δικαστήριο ολοκλήρωσε την ανάγνωση του εγγράφου 275, που περιείχε το σύνολο των κλήσεων που έλαβαν χώρα το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα (17-18/9/2013), και τα πορίσματα ήταν αποκαλυπτικά. (αναλυτικά)

«Σύντομα και οι μηχανικοί θα ενταχθούν στον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών»

Τι ανέφερε ο ειδικός γραμματέας για τη Διαχείριση Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης σε απογευματινή ενημερωτική εκδήλωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. (αναλυτικά)

Θα υπάρξουν από τον πρωθυπουργό σαφείς και καθαρές προτάσεις για το νερό ως δημόσιο αγαθό

Ξεκάθαρες προτάσεις για το ζήτημα του νερού και της ΕΥΑΘ θα κάνει ο πρωθυπουργός στη διάρκεια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα δήλωσε μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης ο υπουργός Επικρατείας και Συντονιστής του Κυβερνητικού Έργου, Χριστόφορος Βερναρδάκης. (αναλυτικά)

«Η Ν.Δ. κατέρριψε κάθε όριο χυδαιότητας, εμπάθειας, προσβολής της διεθνούς εικόνας και αξιοπιστίας της χώρας»

«Για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ - Οικολόγων Πράσινων το Κράτος και η Δημόσια Διοίκηση έχουν συνέχεια, και με το νέο σύστημα οι επιτελικές θέσεις δεν θα επηρεάζονται από την εκάστοτε πολιτική εναλλαγή στη χώρα. Απτή απόδειξη της δικής μας αντίληψης η μη απομάκρυνση των τοποθετημένων του κ. Μητσοτάκη» αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης. (αναλυτικά)

Ποινική δίωξη για "ξέπλυμα" στον Νίκο Ζήγρα, ξάδελφο του Άκη Τσοχατζόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα κατηγορία που καλείται να αντιμετωπίσει ο άλλοτε στενός συνεργάτης του κ. Τσοχατζόπουλου, αφορά έμβασμα ποσού 350 χιλιάδων ελβετικών φράγκων που είχε εισέλθει σε λογαριασμό του κ. Ζήγρα . Το ποσό, που φαίνεται να συνδέεται με ένα από τα εξοπλιστικά προγράμματα του Υπουργείου 'Αμυνας επί της θητείας του κ. Τσοχατζόπουλου, μέχρι πρότινος δεν είχε εντοπιστεί από τις αρχές. (αναλυτικά)

Επενδυτικό σχέδιο άνω των 2,5 δισ. ευρώ σε ΑΠΕ ενέκρινε το ΥΠΕΝ

Η απόφαση στηρίζεται σε αντίστοιχη γνωμοδότηση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και προβλέπει την διεξαγωγή δημοπρασιών για συνολική ισχύ 2600 μεγαβάτ από αιολικά και φωτοβολταϊκά, που συνεπάγεται επενδύσεις ύψους 2,5-3 δισ. ευρώ. (αναλυτικά)

Κατά 12,7% αυξήθηκε ο δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία, τον Ιανουάριο του 2018

Αύξηση 12,7% παρουσίασε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Ιανουάριο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2017, έναντι αύξησης 27,9% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2017 με το 2016. (αναλυτικά)

Τηλεϊατρική σε 4 φυλακές για τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης των κρατουμένων

Η τηλεϊατρική έχει ήδη εισήχθη σε 4 φυλακές της χώρας με προοπτική να επεκταθεί και σε άλλα σωφρονιστικά ιδρύματα, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης. (αναλυτικά)

Το Υπουργείο Παιδείας έχει καταβάλει 33.325.000 ευρώ για το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα 2016-2017

Ανακοίνωση με αφορμή πλήθος ερωτημάτων που απευθύνουν στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων φοιτητές και γονείς σχετικά με την καταβολή του στεγαστικού επιδόματος του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017. (αναλυτικά)

Παρέλαβε τα πρώτα επισκευασμένα λεωφορεία από την ΕΛΒΟ ο ΟΑΣΘ

«Ήδη έχουμε ανταποκριθεί σε μια υπόσχεση που δώσαμε ότι μέσα σε τρεις μήνες θα έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε σε κυκλοφορία 50 ακόμη λεωφορεία και η συχνότητα με την οποία θα παραλαμβάνουμε από την ΕΛΒΟ είναι 2-3 κάθε εβδομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στ. Παππάς. (αναλυτικά)

Έκλεισε παράνομο γηροκομείο στον Λόφο Σκουζέ μετά από ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής

Σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διακοπή λειτουργίας μίας ακόμη παράνομης Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ) στον Λόφο Σκουζέ, στον Δήμο Αθηναίων, προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής με γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των 29 περιθαλπομένων που διέμεναν σε αυτή υπό άθλιες συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.