16 Δεκ 2017

Η επιτομή του λαϊκισμού από το κόμμα που εκτίναξε την ανεργία των νέων πάνω από το 60%

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον οπαδό των κοινωνικών ανισοτήτων. Συνεχίζουμε με πράξεις την καθημερινή προσπάθεια ενάντια στις κοινωνικές ανισότητες και τους αποκλεισμούς


   Το σχόλιο της Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφης Αχτσιόγλου, για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνέδριο της Ν.Δ., αναφορικά με την έκτακτη οικονομική ενίσχυση που θα πάρουν, πριν το τέλος του μήνα, όλοι οι άνεργοι 18-24 ετών:
   «Η επιτομή του λαϊκισμού είναι το κόμμα που εκτίναξε την ανεργία των νέων πάνω από το 60%, να θεωρεί «λαϊκισμό» το έκτακτο Επίδομα Νεανικής Αλληλεγγύης, των 400 ευρώ για τους νέους ανέργους.
   Και σίγουρα απαιτείται πολύ θράσος, το ίδιο κόμμα να μιλάει υποτιμητικά για μέτρα στήριξης νέων ανέργων.
   Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από τον οπαδό των κοινωνικών ανισοτήτων.
   Συνεχίζουμε με πράξεις την καθημερινή προσπάθεια ενάντια στις κοινωνικές ανισότητες και τους αποκλεισμούς.»
   σημ. Τηλεβόα: Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι, μόλις πριν 2 μήνες, ο Μητσοτάκης στην ομιλία του στη ΔΕΘ είπε: «Η κοινωνική ισότητα είναι αντίθετη στην ανθρώπινη φύση...»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.