14 Οκτ 2017

Στ. Κοντονής για Α. Γεωργιάδη: «Εκτεταμένη παραπληροφόρηση και ευτελισμός του θεσμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Συνιστούμε στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να διαβάζουν τα νομοσχέδια που κατατίθενται στη Βουλή

   «Η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να αυτογελοιοποιείται όσο θέλει, δεν έχει όμως το δικαίωμα να ευτελίζει τον θεσμό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε τέτοιο βαθμό» επισημαίνει μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής.
   Μείζον πολιτικό θέμα προκαλεί η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη στο Κανάλι της Βουλής, σχετικά με τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.
   «Πας στο ΚΕΠ και αλλάζεις φύλο» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αποκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτό την πηγή της παραπληροφόρησης, δηλαδή το ίδιο του το κόμμα. 
   «Πρόκειται για εκτεταμένη παραπληροφόρηση που εξακολουθεί να υπάρχει ακόμη και τώρα» τόνισε σήμερα το πρωί μεταξύ άλλων ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης του στην εκπομπή «Πρωινή Ανάγνωση» στο Κανάλι της Βουλής.
   «Συνιστούμε στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να διαβάζουν τα νομοσχέδια που κατατίθενται στη Βουλή. Τέλος, επισημαίνουμε ότι η ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να αυτογελοιοποιείται όσο θέλει, δεν έχει όμως το δικαίωμα να ευτελίζει τον θεσμό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε τέτοιο βαθμό» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.