5 Μαΐ 2016

Νέα μείωση του ELA κατά 300 εκατ. ευρώ - Βελτιώνεται η ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών

Είναι οι ίδιες τράπεζες που τα παπαγαλάκια έλεγαν ότι ΔΕΝ θα άνοιγαν χθες και που αναβάθμισε η Morgan Stanley

   Θυμάστε τις ελληνικές τράπεζες, που τα παπαγαλάκια του γνωστού πολιτικού συστήματος έλεγαν πως δεν θα άνοιγαν χθες, Τετάρτη του Πάσχα;;;
   Είναι οι ίδιες τράπεζες που αναβάθμισε χθες η Morgan Stanley!!!
   Αλλά έχει κι άλλη είδηση, που πετσοκόβει τα φτερά των καλοταϊσμένων παπαγάλων (αυτοί τρων με χρυσά κουτάλια και προσπαθούν να ταΐσουν τον κοσμάκη κουτόχορτο)...
   Για διαβάστε:
   Την περαιτέρω μείωση, κατά 300 εκατ. ευρώ, του Έκτακτου Μηχανισμού Ρευστότητας (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ). Πλέον, το ανώτατο όριο παροχής της έκτακτης ενίσχυσης διαμορφώνεται στα 69,1 δισ. ευρώ.
   Η μείωση του ανώτατου ορίου, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδας, αντανακλά τη βελτίωση της ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών, στο πλαίσιο της υποχώρησης της αβεβαιότητας και της σταθεροποίησης των ροών καταθέσεων του ιδιωτικού τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.