11 Μαΐ 2016

Συνεχής αύξηση της θεαματικότητας των δελτίων ειδήσεων της ΕΡΤ

Η αντικειμενικότητα της δημόσιας τηλεόρασης κερδίζει τους τηλεθεατές, που γυρίζουν την πλάτη στην ανυποληψία και την προπαγάνδα των παπαγάλων


   Αξιοσημείωτη θεαματικότητα παρουσιάζουν τα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, η θεαματικότητα των δελτίων ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης έχουν συνολική τηλεθέαση που υπερβαίνει τους 800.000 τηλεθεατές τις καθημερινές, ενώ την Κυριακή η θεαματικότητα ξεπερνά το 1 εκατομμύριο.
   Η τηλεθέαση που σημειώνει η ΕΡΤ υπολείπεται μόνο αυτής του MEGA, γεγονός το οποίο οφείλεται κυρίως στο μεσημεριανό δελτίο του καναλιού, σύμφωνα με τις μετρήσεις. Η στροφή των τηλεθεατών προς τη δημόσια τηλεόραση αποτυπώνεται γλαφυρά από την καταμέτρηση της περασμένης Δευτέρας, που η τηλεθέαση των δελτίων ειδήσεων της ΕΡΤ άγγιξε τις 950.000 χιλιάδες χωρίς, να συνυπολογίζονται τα δελτία της ΕΡΤ3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.