27 Μαΐ 2016

Με τον Ρώσο ομόλογό της συναντάται σε λίγη ώρα η Όλγα Γεροβασίλη

Με τον εκπρόσωπο του Πούτιν, για να φερει εις πέρας ακόμη μια αποστολή

   Φορτωμένο πρόγραμμα θα έχει σήμερα η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.
   Την ώρα που ο Πρωθυπουργός θα έχει κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Βλαντμίρ Πούτιν με γεμάτη ατζέντα, ένα όροφο πιο κάτω στο Μαξίμου η Κυβερνητική Εκπρόσωπος θα υποδέχεται τον Ρώσο ομόλογο της Ντμίτρι Πεσκόφ.
   Υπενθυμίζεται πως η Κυβερνητική Εκπρόσωπος είχε συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του Ρώσου Προέδρου Πούτιν κατά την διήμερη επίσκεψη της στη Μόσχα σε ένα εξαιρετικά φιλικό κλίμα.
   Είχε προηγηθεί επίσκεψη της Κυβερνητικής Εκπροσώπου στα εγκαίνια της έκθεσης «Άθως. Το Άγιον Όρος», στη Ρωσική Κρατική Δούμα, η οποία διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Αφιερωματικού Έτους Ελλάδας-Ρωσίας 2016. Ήδη από την προηγούμενη επίσκεψη της η κ. Γεροβασίλη είχε υπογραμμίσει τους δεσμούς των δύο χωρών.
   Αναμένεται και στη σημερινή συνάντηση των δυο κορυφαίων αξιωματούχων να επισημανθεί πως οι δύο χώρες εκτός των φιλικών σχέσεων έχουν συναποφασίσει και πεδία εμπορικών συνεργασιών προς όφελος της Ελλάδας και της Ρωσίας.
   Αν αναλογιστούμε πως, μέχρι στιγμής, η Κυβερνητική Εκπρόσωπος έχει φέρει σε πέρας δεκάδες δύσκολες αποστολές, αναμένουμε πως και στην κατ΄ ιδίαν συνάντηση της με τον Ντμίτρι Πεσκόφ, θα επισφραγιστούν μια σειρά πρωτοβουλιών προς όφελος της χώρας. Άλλωστε ο Πούτιν φτάνει στην Ελλάδα με σειρά υπουργών και επιχειρηματιών, θέλοντας να στείλει μήνυμα στήριξης στις προσπάθειες της χώρας για έξοδο από την κρίση.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.