4 Μαΐ 2016

Τραγωδία έξω από το Κομπότι την Τρίτη του Πάσχα

Τροχαίο με δύο γυναίκες νεκρές - η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που δύο κοριτσάκια, 6 και 3 ετών, βρέθηκαν έξω από τα αυτοκίνητο


   Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους και άλλα τρία τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε κοντά στο Κομπότι Άρτας την Τρίτη του Πάσχα, στις 1:25 τα ξημερώματα.
   Αυτοκίνητο Ι.Χ., που οδηγούσε 35χρονος από το Ανοιξιάτικο Αμφιλοχίας, ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα άλλο Ι.Χ., το οποίο οδηγούσε 65χρονη από το Πέτα.
   Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα η 65χρονη οδηγός, καθώς και μια 63χρονη συνεπιβάτης. Σοβαρά τραυματίστηκαν δυο άνδρες 68 και 69 ετών, που επίσης βρίσκονταν στο όχημα που οδηγούσε η άτυχη 65χρονη.
   Από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος, οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν και μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Άρτας σοβαρότερα τραυματισμένη την 6χρονη κόρη του, που είχε κάταγμα στο πόδι και ελαφρότερα τραυματισμένους τον ίδιο, την 24χρονη σύζυγό του και την μικρότερη κόρη τους που είναι 3 ετών.
   Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι τα δύο κοριτσάκια βρέθηκαν από τους διασώστες έξω από το αυτοκίνητο.
   Όλοι οι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.
   Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.


φωτό από τον e-maistros

   Το επίσημο Αστυνομικό Δελτίο αναφέρει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα
Σήμερα (03-05-2016) και ώρα 01:25΄ στο 142ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού  Αντιρρίου - Ιωαννίνων, στην περιοχή Κομποτίου Άρτας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός  και στο οποίο επέβαιναν μία 25χρονη ημεδαπή  και δύο ανήλικα παιδιά  (6 και 3 ετών), συγκρούστηκε  με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 65χρονη ημεδαπή και στο οποίο επέβαιναν τρεις ημεδαποί (μία 63χρονη γυναίκα και δύο άνδρες, 66 και 69 ετών).
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 65χρονης οδηγού του δεύτερου αυτοκινήτου και της 63χρονης συνεπιβάτιδας του ίδιου οχήματος, ο σοβαρός τραυματισμός του 6χρονου παιδιού, του 66χρονου και του 69χρονου, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν ο 35χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος, η 25χρονη συνοδηγός και το 3χρονο παιδί τους.

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.