15 Φεβ 2016

Ξεσάλωσε το Internet με το σημερινό γεύμα του Μητσοτάκη

- Μιάμιση ώρα διαπλοκή με τον Σταύρο Ψυχάρη και τη διευθυντική ομάδα του «Βήματος» και των «Νέων» στα γραφεία του ΔΟΛ
- Δείτε μερικά από τα "σχόλια"

   Μιάμιση ώρα συνέτρωγαν σήμερα το μεσημέρι ο Σταύρος Ψυχάρης, η διευθυντική ομάδα του «Βήματος» και των «Νέων» και ο αρχηγός της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης στα γραφεία του ΔΟΛ.
   Με κύριο πιάτο -επιτρέψτε μου να μαντέψω- τον αγώνα της κυβέρνησης κατά της διαπλοκής που στήθηκε, απομυζώντας την χώρα, εδώ και δεκαετίες και πλέον νοιώθει τη θηλιά να σφίγγει. Σίγουρα για επιδόρπιο, για να φύγει η πίκρα θα είχαν σχέδια για ανατροπή Τσίπρα, εκτροπές, οικουμενικές και ό,τι άλλο ορέγονται οι "πεινασμένοι" που "καρβέλια ονειρεύονται"...
   Παρών φυσικά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γνήσιο τέκνο και συνεχιστής του συστήματος. Τουλάχιστον, ας ελπίσουμε ότι έκατσε κι αυτός στο τραπέζι με τους "μεγάλους" και να μην έκανε απλά τον... σερβιτόρο!!!
   Η είδηση (μέσα από το ίδιο το Βήμα) αποκαλύπτει:

   "Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις είχε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης και η διευθυντική ομάδα του «Βήματος» και των «Νέων» με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στο γεύμα που έγινε στα γραφεία του ΔΟΛ, στα πλαίσια των επαφών της ιδιοκτησίας και της διευθυντικής ομάδας των εφημερίδων «Βήμα» και «Νέα» με σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής, οικονομικής, κοινωνικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, έγινε εκτενής αναφορά στα όσα διαδραματίζονται αυτή την περίοδο στη χώρα.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την εν εξελίξει αξιολόγηση του τρίτου μνημονίου από τους θεσμούς, το κυβερνητικό σχέδιο για το ασφαλιστικό και τις κινητοποιήσεις αλλά και το προσφυγικό καθώς η συνάντηση έγινε τη συνομιλία που είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με τους πρέσβεις της ΕΕ. Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για την πορεία της χώρας λόγω της στρατηγικής και των τακτικών κινήσεων του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Κατά τη διάρκεια του γεύματος που διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα, ο κ. Μητσοτάκης που συνοδευόταν από τον εκπρόσωπο του κόμματος, Γιώργο Κουμουτσάκο και τον διευθυντή του γραφείου τύπου, Μακάριο Λαζαρίδη, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Ν.Δ. και έδωσε έμφαση στο διαφορετικό ύφος της αντιπολίτευσης που ασκεί με έμφαση στις προτάσεις που καταθέτει στο δημόσιο διάλογο."

   Όπως καταλαβαίνετε, μόλις έγινε αντιληπτό το γεύμα, έγινε χαμός στο internet. Πάρτε μια ιδέα:







   Πέρα από την πλάκα, αυτό το γεύμα μάλλον βγάζει αληθινό έναν φίλο που μου είχε πει για ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο στο Κολωνάκι, παρουσία ενός πρώην πρωθυπουργού, ενός γιου εκδότη και  μιας στελεχάρας της Ν.Δ. Το απόγευμα της επόμενης ημέρας, το στέλεχος μετέφερε στον -τότε- υποψήφιο αρχηγό ότι έχει την στήριξη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.