28 Νοε 2015

Ζητούνται εμψυχωτές, ηθοποιοί, perfomers, παιδαγωγοί και εθελοντές για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Άρτα

Για πρώτη φορά στο Κάστρο της Άρτας

   Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες στην Άρτα, ώστε να είναι όλα έτοιμα στα μέσα Δεκεμβρίου, όταν και θα ανοίξουν οι πύλες του Κάστρου, που θα φιλοξενεί, για πρώτη φορά, δίπλα στο ΞΕΝΙΑ, το Χριστουγεννιάτικο χωριό που πραγματοποιεί ο Δήμος Αρταίων. (σημ. Τηλεβόα: Πιστεύω πως είναι το καλύτερο σημείο στην πόλη και, όπως λένε, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, ο πρώτος που το είχε σκεφτεί ήταν ο Κώστας Σκορδής).
   Στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας, ο Δήμος Αρταίων απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε ενδιαφερόμενους, που θα συμμετάσχουν στην όλη παραγωγή, καθώς επίσης και ανοιχτή πρόσκληση σε Πολιτιστικούς Συλλόγους, Ωδεία και Θεατρικές Ομάδες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην διοργάνωση και ως εθελοντές, αλλά και για να παρουσιάσουν το έργο τους.

Ανοιχτό κάλεσμα σε ενδιαφερόμενους για το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Αρταίων
   Για πρώτη φορά φέτος, ο Δήμος Αρταίων θα πραγματοποιήσει στο χώρο του Κάστρου, Χριστουγεννιάτικο Χωριό, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τονώσει, αφενός την οικονομία της πόλης και αφετέρου την επισκεψιμότητα της περιοχής μας.
   Σε αυτό το πλαίσιο, ζητούνται εμψυχωτές, ηθοποιοί, perfomers, παιδαγωγοί και εθελοντές που επιθυμούν να βοηθήσουν στην όλη παραγωγή του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.
   Η επιλογή θα γίνει κατόπιν συνέντευξης από την εταιρία που έχει αναλάβει το στήσιμο του Χωριού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν το σχετικό πίνακα που βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων www.arta.gr. Απαραίτητη είναι η κατάθεση και η επίδειξη βιογραφικού σημειώματος καθώς και μιας πρόσφατης φωτογραφίας κατά την αίτηση και κατά τη συνέντευξη. Απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας, τηλέφωνο και e-mail.
   Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τα παραπάνω είτε ηλεκτρονικά στο press@arta.gr, είτε με τη φυσική τους παρουσία στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Αρταίων (Δημαρχείο -3ος όροφος).

Ανοικτή Πρόσκληση σε Πολιτιστικούς Συλλόγους, Θεατρικές Ομάδες και Ωδεία για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Αρταίων
   Πολύ αυξημένη είναι ήδη η ανταπόκριση συμπολιτών, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και να συνεισφέρουν στην διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Χωριού που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Άρτα.
   Ο Δήμος Αρταίων απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε Πολιτιστικούς Συλλόγους, Ωδεία και Θεατρικές Ομάδες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην διοργάνωση και ως εθελοντές, αλλά και για να παρουσιάσουν το έργο τους. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους μέχρι και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10 το πρωί, είτε ηλεκτρονικά στο press@arta.gr, είτε με τη φυσική τους παρουσία στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Αρταίων (Δημαρχείο -3ος όροφος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.