13 Νοε 2015

Συναυλία της Μικτής χορωδίας του ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

Χορωδιακή βραδιά στον "Παρνασσό", στην Αθήνα

   Η Μικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άρτας «Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ» συμμετέχει στη χορωδιακή βραδιά που διοργανώνουν η Ένωση Σμυρναίων και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μουσουργών το Σάββατο 14 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο Parnassos Concert Hall του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, στην Αθήνα.
   Στη χορωδιακή βραδιά, εκτός της χορωδίας του Συλλόγου, θα συμμετέχουν η χορωδία του Μουσικού Ομίλου Νίκαιας, η Γυναικεία χορωδία “Opus Femina”, η χορωδία ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων και η χορωδία “Ambitus” του Λεοντείου Λυκείου Νέας Σμύρνης. Επίσης, συμμετέχει η Ελένη Τσούτσου πιάνο Solo.
   Η πρόσκληση για συμμετοχή της χορωδία του ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ στην εκδήλωση αυτή αποτελεί ξεχωριστή τιμή, αφού πρόκειται για μια εξαιρετική και μοναδική βραδιά με ποιοτική μουσική που αξίζει να την απολαύσουν όσοι μπορούν να βρίσκονται στην πρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.