18 Ιουν 2015

Διαδήλωση με Άδωνι και Κυριάκο; Αξία ανεκτίμητη!!!

- Πάμε πλατεία;
- Παρακαλούνται οι σύντροφοι φιλελέδες, συντρόφισσες φιλελούδες να παραλάβουν το survival kit, προσφορά της ΑΥΓΗΣ...

   Σήμερα το απόγευμα, όλοι στο Σύνταγμα, στη συγκέντρωση με το κεντρικό -και μοναδικό σύνθημα- «Μένουμε Ευρώπη».
   Θα πάω το απόγευμα στο Σύνταγμα, για να συμπαρασταθώ στους συμπατριώτες μας που θέλουν να πάνε να μείνουν στην Ευρώπη.
   Δεν καταλαβαίνω γιατί η κυβέρνηση δεν επιτρέπει σε αυτούς τους συμπατριώτες μας να πάνε να μείνουν στην Ευρώπη. Προτείνω να τους απελάσει.
   Δικαίωμά τους είναι να πάνε να μείνουν όπου θέλουν. Τους τετρακόσιες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έφυγαν, γιατί δεν τους σταμάτησε κανείς; Δυο μέτρα και δυο σταθμά;
   Τώρα που η Ελλάδα βουλγαροποιείται και κινεζοποιείται, η μόνη λύση για πολλούς Έλληνες είναι να πάνε να μείνουν στην Ευρώπη.
   Μου φαίνεται πως θα φύγω κι εγώ για το Λουξεμβούργο.
   Μένουμε Ευρώπη!
   Στο καλό και να μας γράφετε!
   (Ελπίζω αυτή η συγκέντρωση να έχει περισσότερο κόσμο από την προηγούμενη που δεν ήταν ούτε εκατό άτομα, και έμοιαζε σαν να είχαν μαζευτεί τίποτα ανώμαλοι να κάνουν καμάκι στους τσολιάδες.)
   (Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις να διαδηλώνουν άνθρωποι που δεν έχουν διαδηλώσει ποτέ στη ζωή τους. Επίσης, είναι ωραίο να βλέπεις στον δρόμο πλούσιους ή εκπροσώπους πλουσίων. Ανεκτίμητη αξία να διαδηλώνεις στο Σύνταγμα μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη. Θα το λες και στα παιδιά σου. Αν υπάρχει ένας ματατζής με χιούμορ, τον παρακαλώ να ρίξει ένα δακρυγόνο, ή έστω μια κρότου-λάμψης, για να τραβήξω ένα βίντεο με τους «Μένουμε Ευρώπη» να μένουν ξεροί, και να το βλέπω όταν θα με πιάνουν στενοχώριες, για να γελάω. Ευχαριστώ.)
έγραψε ο πιτσιρίκος

σημείωση Τηλεβόα: Πρέπει να δούμε με συμπάθεια όσους πάνε απόψε στο Σύνταγμα. Πρώτη φορά διαδήλωση, δεν είναι μικρό πράγμα. Οι άνθρωποι δεν θα ξέρουν τι να κάνουν.
Ευτυχώς η ΑΥΓΗ φρόντισε και τους προσφέρει ένα survival kit, ειδικά για την περίσταση.
Ντίνο, πες στους συντρόφους φιλελέδες και στις συντρόφισσες φιλελούδες, να κάνουν κλικ εδώ

6 σχόλια:

  1. ΟΚ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΓΕΛΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΣΙΔΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΛΟΙ Ε? ΟΨΟΜΕΘΑ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου συντροφάκι. Δημοκρατία έχουμε. Και στη Δημοκρατία όλοι εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους και φτάνουν μέχρι τους τσολιάδες. Στον αντίποδα, είχαμε μέχρι πρόσφατα -δεν πέρασε πολύς καιρός, για θυμήσου- κάγκελα στο Σύνταγμα, κλειστούς σταθμούς μετρό, αύρες, προληπτικές προσαγωγές από το Hilton και δώθε και χημικά, πολλά χημικά, σύννεφο τα χημικά.
      Όλα αυτά λοιπόν, στον αντίποδα της Δημοκρατίας. Πώς είπαμε λένε το αντίθετο της Δημοκρατίας; Α, γειά σ', έτσι το λένε, αυτό ακριβώς που σου ήρθε στο μυαλό.
      Και αυτοί που πήγαν, δεν είναι γραφικοί, λαμόγια είναι, που επί 5 χρόνια, με 6.000 αυτοκτονίες, 2.000 φτωχούς, 1,5 εκατομμύριο άνεργους, συσσίτια, παιδάκια να λιποθυμούν κλπ, κλπ, κλπ, η μόνη κινητοποίηση που έκαναν ήταν να πηγαίνουν Σάββατο βράδυ στον Παντελίδη και καλοκαιράκι στην Ψαρού, συντροφάκι.



      Διαγραφή
  3. βλέπω οτι κάνεις κριτική μόνο στις φωτο της δεύτερης διαδήλωσης ...ενώ της άλλης ..γιοκ εεε...μα τι φοβάστε και τόσο μένος .....πλειοψηφία είστε ΚΥΡΙΟΙ τι περιμένετε...κάντε την κίνηση σας...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο μένος ανώνυμε; Πώς μπορεί κάποιος να έχει μένος για τη θείτσα με το μαλλί λάχανο ή για την άλλη με το δωδεκάποντο; Ποια κίνηση ανώνυμε; Και τι να φοβηθώ για να μην το αναρτήσω ανώνυμε; Μη με μπλοκάρει το ευφυές σχόλιο ανώνυμε;
      Όσοι ήταν στην άλλη διαδήλωση, είναι βετεράνοι τι να σχολιάσω; Έχουν φάει τα χημικά με το κουτάλι, όταν οι άλλοι έκαναν κουπ το μαλλί. Δεν κώλωναν να διαδηλώσουν όταν έπεφτε το ξύλο και οι προσαγωγές βροχή. Συνέχιζαν κι ας έριχναν μέσα στον σταθμό του Συντάγματος δακρυγόνα, πήγαιναν στην πορεία κι ας τους την έπεφταν οι ΔΕΛΤΑδες με τα παπιά. Αλλά τι να ξέρεις εσύ από αυτά ανώνυμε φιλολελέ;

      Διαγραφή
    2. κ.τηλεβοα ..με αυτα διχαζεις δεν το καταλαβαινεις..κατεβα επιτελους απο το καλαμι..τετοια αριστερα να την χεσ...

      Διαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.