26 Μαΐ 2015

BLOW-UP στο Επιμελητήριο Άρτας

Ακόμη ένα αριστούργημα από την Κινηματογραφική Ομάδα Άρτας ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ

   Με ακόμη μια βραβευμένη ταινία του διεθνούς κινηματογράφου συνεχίζει τις προβολές της, την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 21:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας, με ελεύθερη είσοδο, η Κινηματογραφική Ομάδα Άρτας ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ.
   Πρόκειται για την ταινία του Michelangelo Antonioni «Blow-Up» (1966), με τους David Hemmings, Vanessa Redgrave και Sarah Miles, που βραβεύθηκε το 1967 με τον Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ των Καννών και ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας και σεναρίου.
   Ένας πετυχημένος φωτογράφος μόδας βρίσκεται στον δικό του παράδεισο: Ναρκωτικά, ωραίες γυναίκες, ακριβά αυτοκίνητα, δυνατή μουσική και σεξ χωρίς δεσμεύσεις.
   Η ζωή του αποκτά σκοπό από τη στιγμή που ανακαλύπτει στα αρνητικά φιλμ μιας φωτογράφισης του ένα φόνο. Μελετώντας κάθε λεπτομέρεια προσπαθεί να συνθέσει το πάζλ. Θα τα καταφέρει; Υπάρχει πραγματικά φόνος ή όλα είναι στο μυαλό του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.