20 Μαΐ 2015

Ποιος φοβάται την αλληλεγγύη;

Εκδήλωση συμπαράστασης και συγκέντρωσης φαρμάκων στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Άρτας

   Η επίθεση που δέχθηκε πρόσφατα το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Άρτας, που βρέθηκε στο σημείο να του ζητείται να απολογηθεί εάν το έργο που προσφέρει συνιστά «αθέμιτο ανταγωνισμό» απέναντι στους ιατρούς της Άρτας, ξεσήκωσε κύμα συμπαράστασης από φορείς, συλλογικότητες και απλούς πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα.
   Κυρίως όμως, χαλύβδωσε τη θέληση των αλληλέγγυων ιατρών, φαρμακοποιών και πολιτών στην πόλη της Άρτας, να συνεχίσουν να στέκονται έμπρακτα στο πλευρό των ανασφάλιστων συμπολιτών. Τουλάχιστον μέχρι να εκλείψουν οριστικά οι λόγοι που δημιούργησαν την αναγκαιότητα παρουσίας και λειτουργίας των ΚΙΦ. Σ’ αυτήν την κατεύθυνση, πρόσφατα εκδόθηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση, που βρίσκεται στο στάδιο της διαβούλευσης και με την οποία θα διασφαλίζεται η δωρεάν πρόσβαση των ανασφάλιστων συμπολιτών μας σε όλες τις δημόσιες δομές υγείας, με την χορήγηση βιβλιαρίων υγείας, που θα τους εξασφαλίζει τα...
η συνέχεια στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.