27 Απρ 2015

Οι Dubrovniks στην Άρτα!

Μαζί τους στο Κάστρο και οι Αρτινοί Heritage

   Οι Dubrovniks από τη μακρινή Αυστραλία έχουν επανασυνδεθεί και πραγματοποιούν ξανά περιοδείες. Αυτή είναι η μεγάλη είδηση για τους λάτρεις του συγκροτήματος.
   Στην περιοδεία τους στην Ελλάδα θα εμφανιστούν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Άρτα όπου θα παίξουν στις 13 Ιουνίου στο Clockwork Castle Fest (Κάστρο Άρτας), που διοργανώνει το «ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ», και στο οποίο συμμετέχουν, επίσης, οι αμερικανοί Sister of Υour Sunshine Vapor, οι False Alarm και οι Heritage από την Άρτα.
   Το συγκρότημα HERITAGE δημιουργήθηκε στην Άρτα το Νοέμβριο του 2006, από τον Κώστα (μπάσο) και τον Δήμο (κιθάρα, φωνητικά). Τον Απρίλιο του 2007, η μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο της demo με τίτλο «One more for the road». Οι HERITAGE έκτοτε έχουν γίνει γνωστοί για τις δυναμικές live εμφανίσεις τους, αναπτύσσοντας το δικό τους heavy rock-metal ήχο. Το καλοκαίρι του 2008 - με την προσθήκη...
η συνέχεια στο aRTInews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.