30 Μαρ 2015

Πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΥΑΑ και μέσω τραπεζών

3 τρόποι εξόφλησης

   Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Άρτας ενημερώνει τους καταναλωτές ότι έχει ενταχθεί στο διατραπεζικό σύστημα πληρωμών της ΔΙΑΣ με στόχο τη γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτηση των πολιτών.
   Έτσι, οι δημότες του Δήμου Αρταίων θα μπορούν πλέον να εξοφλούν τους λογαριασμούς ύδρευσης – αποχέτευσης, εκτός από τα γκισέ της ΔΕΥΑΑ και στις συνεργαζόμενες τράπεζες με το διατραπεζικό σύστημα πληρωμών της ΔΙΑΣ.
   Η εξόφληση μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:
      1) με πληρωμή στο ταμείο της τράπεζας,
      2) μέσω Internet Banking,
      3) με τραπεζική Πάγια Εντολή. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος εξόφλησης μέσω του τραπεζικού λογαριασμού των πολιτών. Για να ενεργοποιήσει ένας δημότης την υπηρεσία της Πάγιας Τραπεζικής Εντολής θα πρέπει να υποβάλει σχετική αίτηση στην τράπεζά του, έχοντας μαζί του το τελευταίο αντίγραφο του λογαριασμού ύδρευσης, δίνοντας έτσι πάγια εντολή να αφαιρείται το αντίστοιχο οφειλόμενο ποσό από τον τραπεζικό του λογαριασμό, την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού του.
   Οι δημότες του Δήμου Αρταίων μπορούν να ενημερωθούν για τα προσφερόμενα μέσα καναλιών εξυπηρέτησης των Συμμετεχουσών Τραπεζών στο Διατραπεζικό Σύστημα της ΔΙΑΣ, μέσα από την ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΑ www.deya-artas.gr.

1 σχόλιο:

  1. Μήπως η ΔΕΥΑΑ θα μπορούσε να ταχυδρομεί τους λογαριασμούς σε όσους δημότες μένουν εκτός Άρτας για να μπορούν να τους πληρώσουν με τους νέους τρόπους , διαφορετικά τι εξυπηρετούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.