18 Φεβ 2015

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στις Πηγές Άρτας

Κυριακή της Αποκριάς και Καθαρή Δευτέρα στο χωριό

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 
   Η Αδελφότητα Πηγιωτών Άρτας, στο πλαίσιο των ετήσιων πολιτιστικών εκδηλώσεων της, ας προσκαλεί, στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή των Απόκρεω 22 Φεβρουαρίου και την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015.
   Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιλαμβάνει:
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 Ώρα 20:30 μμ: Αποκριάτικος χορός με δημοτική ορχήστρα ελεύθερο χορό και δωρεάν φαγητό, στο καφέ-ψητοπωλείο ο ¨Πλάτανος¨ του Χρύσανθου Καπερώνη στις Πηγές Άρτας.
Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015 Ώρα 11:00 πμ:  Κούλουμα στην πλατεία των Πηγών Άρτας. Παραδοσιακό βράσιμο της φασολάδας. Προσφορά σαρακοστιανών εδεσμάτων. Πέταγμα χαρταετών.
   Καλούμε όλους τους Πηγιώτες και φίλους από κάθε γωνιά της Ελλάδος να δώσουν το παρών στη εκδήλωση η οποία αποτελεί και ευκαιρία για ένα ¨ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ¨ με τους μόνιμους κατοίκους του χωριού μας.
   Θα είναι η καλύτερη απόδειξη ότι δεν τους ξεχνούμε στις δύσκολες συνθήκες του χειμώνα που ζούνε.
   Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθείτε όλοι στο κάλεσμα μας.

ΤΟ Δ.Σ. ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΠΗΓΙΩΤΩΝ ΑΡΤΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.