18 Φεβ 2015

Η κυβέρνηση καταθέτει σήμερα αίτημα παράτασης της δανειακής σύμβασης - VIDEO

Το Μνημόνιο δεν μπορεί να συνεχιστεί σε καμία περίπτωση

   Την πρόθεση να κατατεθεί από την ελληνική κυβέρνηση αίτημα παράτασης της δανειακής σύμβασης διατύπωσε σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, καθώς και για έκτακτο Eurogroup.
   Τόνισε επίσης στο Πρωϊνό ΑΝΤ1 ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε «καλό δρόμο» με διαρκείς επαφές. Αν υπάρχει αμοιβαία βούληση απ' όλες τις πλευρές η ελληνική κυβέρνηση θα συζητήσει για να βρεθεί λύση.
   Η κυβέρνηση δεν θα κάνει αποδεκτό κάτι που προσβάλλει τη λαϊκή εντολή για σταμάτημα της λιτότητας. «Το Μνημόνιο δεν μπορεί να συνεχιστεί σε καμία περίπτωση» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση δεν επιδιώκει ούτε να πάει τη χώρα στα βράχια, θα εφαρμόσουμε όσα έχουμε πει στις προγραμματικές δηλώσεις. Δεν παγώνουν τα μέτρα και οι νομοθετικές ρυθμίσεις, που θα πάρει η κυβέρνηση. Σε πρώτη προτεραιότητα βρίσκονται αυτά που αφορούν άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών, όπως για παράδειγμα η προστασία της α' κατοικίας.
   Σύμφωνα με το Reuters, ο Σόιμπλε απορρίπτει το αίτημα της Ελλάδας πριν καν κατατεθεί συνδέοντας την δανειακή σύμβαση με το μνημόνιο.
   Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου ως νέου Πρόεδρου της Δημοκρατίας ήταν ότι η ελληνική κυβέρνηση πιστεύει ότι μπορεί να εκφράσει το λαό αυτή τη στιγμή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.