30 Ιαν 2015

Το Μουσικό Σχολείο Άρτας πάει... Γερμανία!!!

Πρόγραμμα με μαθητές από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τη Σουηδία

   To Σάββατο, 31.01.15, αναχωρεί από το Μουσικό Σχολείο Άρτας μια ομάδα 6 μαθητών της Α’ τάξης του Λυκείου και δυο καθηγητριών (Ευτυχία Βασιλείου και Κλαίρη Σιακαγιάννη) για μια πολυήμερη επίσκεψη στο σχολείο IGS – Schulcampus Rheinzabern της γερμανικής πόλης Rheinzabern.
   Πρόκειται για μια εκπαιδευτική επίσκεψη που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning με τίτλο “Schüleraustausch: Wir - Schüler aus Deutschland, Griechenland und Schweden lernen uns kennen” – “Ανταλλαγή μαθητών: Εμείς - μαθητές από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τη Σουηδία γνωριζόμαστε καλύτερα” και προβλέπει τη φιλοξενία των μαθητών σε οικογένειες γερμανών συνομηλίκων τους, καθώς και την παρακολούθηση μαθημάτων στο γερμανικό σχολείο.
   Επίσης, ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες είναι προγραμματισμένη και μια εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο.

Η υπεύθυνη καθηγήτρια 
Κλαίρη Σιακαγιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.