21 Ιαν 2015

Από το 1844 η Ήπειρος έχει να αναδείξει Πρωθυπουργό...

γράφει η Όλγα Τριάντου


   Στη γεμάτη από Τζουμερκιώτες φιλόξενη αίθουσα του Χαμάμ, τίμησαν την Τετάρτη 15/1/15 οι Αθαμανιώτες της Αθήνας τον συγχωριανό τους και εν δυνάμει Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.
   Την εκδήλωση άνοιξε ο Αθαμανιώτης και ιδιοκτήτης του Χαμάμ κ. Γιώργος Χατζηγιάννης λέγοντας ότι: «ή Ήπειρος έχει να αναδείξει Πρωθυπουργό από το 1844. Ο Συρρακιώτης Ιωάννης Κωλέττης ήταν ο πρώτος εκλεγμένος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ακολούθησε και ο Σπυρίδων Λάμπρος στην πρωθυπουργία με καταγωγή από τους Καλαρύττες του οποίου, όμως, ανέθεσε τον σχηματισμό κυβέρνησης ο βασιλιάς Κωνσταντίνος Α' το 1916.»
   Ο κ. Χατζηγιάννης τόνισε με συγκίνηση την τύχη η οποία έλαχε στο χωριό του να είναι η πατρίδα του εν δυνάμει πρωθυπουργού. Τύχη η οποία γεννά και τεράστια ευθύνη, να σταθούν δηλαδή οι συγχωριανοί του στο ύψος τους των περιστάσεων και να γίνουν μια γροθιά, ενωμένη για τον δικό τους Αλέξη!
   Από το 1844 η Ήπειρος έχει να αναδείξει Πρωθυπουργό και να τώρα το Αθαμάνιο Άρτας στο προσκήνιο της ιστορίας!
   Στη συνέχεια πήραν τον λόγο ο κ. Γιάννης Μπαλάφας μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος βουλευτής, η κ. Όλγα Γεροβασίλη βουλευτής Άρτας και υποψήφια πάλι και ο κ. Βασίλης Τσίρκας, υποψήφιος βουλευτής καταγόμενος από το Αθαμάνιο.
   Η εντοπιότητα έχει ανάγκη την ηθική! Ανήθικος Τζουμερκιώτης είναι άχρηστος Τζουμερκιώτης.
   Βέβαια πολλούς τέτοιους έχουμε στηρίξει έως τώρα, καιρός λοιπόν να αναδιπλωθούμε και να τιμήσουμε τον άξιο συγχωριανό μας ο οποίος διεκδικεί το ύπατο αξίωμα της χώρας μας, τη Πρωθυπουργία!
   Ο κ. Τσίπρας είναι άφθαρτος μέχρι στιγμής, δεν βαρύνεται με σκάνδαλα και μνημόνια και δεν εξαθλίωσε το λαό. Είναι επικεφαλής μιας κοσμοθεωρίας με επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι τις τράπεζες!
   Όλοι εμείς, Τζουμερκιώτες, Αρτινοί και Ηπειρώτες γενικότερα, οφείλουμε να στηρίξουμε «το δικό μας παιδί» και να τον στείλουμε με την ψήφο μας στην Πρωθυπουργία.
   Διαφορετικά, θα είναι ντροπή μας, να γίνει Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας και στην πατρίδα του να έρθει δεύτερος.
   Θα είμαστε κατώτεροι των Πατρινών, των Κρητικών και των Καλαματιανών και δίκαια θα λένε για μας ότι: «οι Ηπειρώτες τρώνε τα παιδιά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.