28 Δεκ 2014

VIDEO: Τα άθλια παπαγαλάκια του Mega "την λένε" σε επιβάτη του πλοίου που καίγεται, γιατί τους έθιξε τον Υπουργό!

Εδώ ο κόσμος καίγεται και τα mounia...

   Και όμως, η ξεφτίλα των δήθεν δημοσιογράφων, που υπηρετούν, με τόσο πάθος, με τέτοια δουλικότητα, τόσο ξεδιάντροπα την μνημονιακή κυβέρνηση δεν έχει όρια...


   Το απόσπασμα είναι από την πρωινή εκπομπή του Mega, που παρουσιάζουν οι Χασαπόπουλος και Αναγνωστάκης.
   Επιβάτης του πλοίου που καίγεται βόρεια από την Κέρκυρα, δίνει μαρτυρία. Είναι πανικόβλητος, και καταγγέλλει ότι δεν βλέπει κοντά στο πλοίο, άλλα πλοία που έχουν έρθει για να τους διασώσουν, διαψεύδοντας αυτά που έλεγαν εκείνη την ώρα οι δημοσιογράφοι...
   Βρίσκεται σε απόγνωση, αναφέρει ότι η φωτιά καίει ανεξέλεγκτα, ότι είναι εγκλωβισμένοι και καλεί τους αρμόδιους να κάνουν κάτι, αλλά τα παπαγαλάκια τον ενημερώνουν ότι και οι αρμόδιοι,... από τις τηλεοπτικές μαρτυρίες ενημερώνονται!!!
   Στο τέλος, ο Αναγνωστάκης κάνει επίθεση στον επιβάτη, αναφέροντας ότι ο Υπουργός Ντινόπουλος ευαισθητοποιήθηκε, του υψώνει την φωνή, εγκαλώντας, ναι, εγκαλώντας τον επιβάτη που καιγόταν, να αναγνωρίσει το ενδιαφέρον του Υπουργού!


ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΠΛΟΙΟΥ από realmedialive

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.