28 Δεκ 2014

Συνελήφθη 25χρονος... επίδοξος Indiana Jones στην Αγία Θεοδώρα Άρτας!!!

Και ένας 34χρονος μαζί με έναν 28χρονο στα ΚΤΕΛ Άρτας, για ναρκωτικά


   Δεν ξέρω εάν αυτά που ξέθαψε ο 25χρονος... Ιντιάνα Τζόουνς στην Αγία Θεοδώρα, στην εκκλησία της πολιούχου Αγίας της Άρτας, είναι όντως αρχαία ή αν είναι απλά κιούπια, που τα έσπασαν οι περίοικοι την μικρή Ανάσταση, το πρωινό κάποιου Μεγάλου Σαββάτου, αλλά το Αστυνομικό Δελτίο αναφέρει:
   "Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός, γιατί προέβαινε σε λαθρανασκαφή στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού Ναού Αγ. Θεοδώρας Άρτας, βγάζοντας από το χώμα διάφορα θραύσματα πήλινων αγγείων άγνωστης χρονολογικής περιόδου."
   Η σύλληψη έγινε χθες, Σάββατο 27 Δεκέμβρη, στις 8 το βράδυ, αλλά δεν ήταν η μοναδική αυτού του Σαββατοκύριακου.
   Λίγες ώρες αργότερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 28 Δεκέμβρη, δύο νέοι άνθρωποι, ένας 34χρονος μαζί με έναν 28χρονο, πιάστηκαν στα ΚΤΕΛ Άρτας για κατοχή ναρκωτικών. Όπως γράφει το Αστυνομικό Δελτίο:
   "Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Άρτα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών Συνελήφθησαν, σήμερα (28-12-2014) μετά τα μεσάνυκτα στα ΚΤΕΛ Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 28 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 
   Συγκεκριμένα, μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε στους δύο δράστες, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν: 
      • τρεις (3) νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (1,82) γραμμαρίων. 
      • μία (1) νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους (1,98) γραμμαρίων 
   Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.