29 Απρ 2012

Αύριο μιλάει στην κεντρική πλατεία στα Γιάννενα ο Αλέξης Τσίπρας

- Γιατί δεν μιλάει στο Γυμναστήριο ή στο Du Lac;
- Την Πέμπτη η κεντρική ομιλία στην Άρτα

   Τη Δευτέρα, 30 Απριλίου θα επισκεφθεί τα Γιάννινα ο Αλέξης Τσίπρας. Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων στις 8:30 το απόγευμα. 
   Στην Άρτα ο ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση την Πέμπτη 3 Μαϊου στις 8:30 μ.μ. στην πλατεία Κακκαβά με ομιλητή τον Γραμματέα του ΣΥΝ Δημήτρη Βίτσα.

   σημ. Τηλεβόα: Είναι κρίμα που... δεν μιλάει στο κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, όπως ο Σαμαράς στην Άρτα ή στο Συνεδριακό Κέντρο του Du Lac, όπως ο Βενιζέλος στα Γιάννενα, έτσι, για να κάνουμε και σύγκριση...

6 σχόλια:

  1. ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΥΡΙΑΝΟΙ ...ΣΩΤΗΡΕΣ?

    ΠΟΤΕ!

    ΡΙΧΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι είναι ψεύτες το ξέρεις πολύ καλά ο ίδιος. Και αν συγκαταλέγεις και τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτούς είσαι προβοκάτορας. Και αυτή η μα@@@ία με την συγκεκριμένη οργάνωση πρέπει να σταματήσει...

      Διαγραφή
  2. Οι χθεσινοί σφαγείς της ελλάδας του 40΄, αυριανοί σφαγείς της ελλάδας του 2012..
    Η γερμανική αποικία που ονειρεύεται η Μέρκελ και η ΤΡΟΙΚΑ κρέμεται σα βρωμικα σώβρακα απο τους ναζιστικούς χαιρετισμούς των ναζί των γερμανόφυλλων χρυσαυγουλων του μελαχρινούλη(παρά τις τηλεοπτικές πούδρες) Μιχαλολιάκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά μεγάλη πλάκα... δυστυχώς, είμαστε απαίδευτος λαός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.