10 Δεκ 2014

Όλγα Γεροβασίλη: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το πολιτικό ανάστημα για σκληρή διαπραγμάτευση με την Τρόικα - ΗΧΗΤΙΚΟ

Και το ηθικό, θα πρόσθετα εγώ...

   Στον Prisma 95,1 μίλησε η Βουλευτής Άρτας ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή την επίσπευση της προεδρικής εκλογής, λέγοντας ότι ο δρόμος για τις εκλογές άνοιξε, με την κυβέρνηση να μην μπορεί να εκλέξει τον πρόεδρο και για αυτό προσυμφώνησε με την Τρόικα δίμηνη παράταση του Μνημονίου, καθώς αυτό συμπίπτει με την ημερομηνία των εκλογών, ώστε η Τρόικα να είναι παρούσα με το ψεύτικο δίλημμα η ψηφίζετε Μνημόνιο ή έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και καταστρέφεται η χώρα.
   Σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη αυτό το δίλημμα θα βγάλει από την ατζέντα το πραγματικό διακύβευμα, το οποίο είναι τα δυσβάσταχτα μέτρα τα οποία πρέπει να ψηφιστούν κατά απαίτηση της τρόικα όπως ζητούν τα e-mail της Τρόικα.
   Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη δεν έχει ένα μαγικό κουμπί για να λύσει τα προβλήματα, ωστόσο αν δεν αλλάξει η κυβέρνηση, σε δυο μήνες θα έχουμε το νέο Μνημόνιο, με νέο πακέτο μέτρων τα οποία θα είναι επώδυνα.
   Αυτό που πρέπει να σκεφτεί ο πολίτης είναι αν θέλει να σταματήσει αυτή η πολιτική που μας έχει εξαθλιώσει και να ξεκινήσει μια άλλη πορεία, που θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα και αυτή την δεινή θέση.
   «Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το πολιτικό ανάστημα για να κάνει μια σκληρή διαπραγμάτευση, καθώς ποτέ δεν έγινε διαπραγμάτευση καθώς ο κύριος Σαμαράς έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο να τα εφαρμόσει και τώρα και η ίδια ομολογεί ότι απέτυχαν», ανέφερε.
   Η διαπραγμάτευση ξεκινά από το γεγονός ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και πρέπει να συζητηθεί το θέμα διαγραφής χρεών για να δοθεί λύση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, καθώς το χρέος δεν είναι Ελληνικό.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.