17 Δεκ 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας για το Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής

Καλούμε τη διοίκηση του ΤΕΙ Ηπείρου να δώσει άμεση λύση στα δίκαια αιτήματα των φοιτητών και να αποφύγει κάθε σκέψη για αυταρχικές λύσεις

   Για όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στο ΤΛΠΜ, δεν αποτελεί νέο ότι έχει επέλθει πλήρες αδιέξοδο, ιδίως μετά την αδιάλλακτη και τιμωρητική στάση της Διοίκησης, που επέλεξε, αντί να επιδιώξει συμβιβαστική λύση, να επιδείξει πυγμή, να θέσει εκτός αξιολόγησης τους έκτακτους καθηγητές και να καλέσει τον εισαγγελέα για τους φοιτητές.
   Ήδη, την περασμένη Δευτέρα καθηγητές του Τμήματος κλήθηκαν στην Εισαγγελία και τους ζητήθηκε να κατονομάσουν τους φοιτητές που πρωτοστατούν και συμμετέχουν στην κατάληψη.
   Τα πράγματα παίρνουν, δυστυχώς, έναν ολισθηρό δρόμο και ο ΣΥΡΙΖΑ Άρτας παίρνει ξεκάθαρη θέση με το παρακάτω κείμενο:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
   Η Ν.Ε. Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα των φοιτητών και των καθηγητών του ΤΛΠΜ, που αποτελεί κόσμημα για την πόλη της Άρτας, παρέχοντας υψηλό επιστημονικό και καλλιτεχνικό έργο.
   Καλούμε τη διοίκηση του ΤΕΙ Ηπείρου να δώσει άμεση λύση στα δίκαια αιτήματα των φοιτητών και να αποφύγει κάθε σκέψη για αυταρχικές λύσεις, όπως της αστυνομικής επέμβασης κλπ. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μας βρει αντίθετους, όπως και όλον τον Αρτινό λαό.

Άρτα, 17/12/2014
Το Γραφείο Τύπου της Ν.Ε. Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ

1 σχόλιο:

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.