29 Δεκ 2014

Στις 25 Ιανουαρίου οι εκλογές - VIDEO

Τώρα θα μιλήσει ο λαός

   Ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε προ ολίγου ότι οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 25 Ιανουαρίου.
   Τα ψέμματά τους τελείωσαν και η κλεψύδρα τους άδειασε.
   Η αρχή του τέλους τους ξεκίνησε με την τρίτη ψηφοφορία για ΠτΔ, που είχε σαν αποτέλεσμα, παρά τις κινδυνολογίες της κυβέρνησης και τις προσπάθειές της να καλλιεργήσει κλίμα τρόμου, το "168 Δήμας και 132 παρών". Καμιά διαφοροποίηση δηλαδή από την δεύτερη ψηφοφορία, δείγμα της αδυναμίας της καταρρέουσας συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ. 
   Τώρα, σειρά έχει ο λαός. Αυτό είναι που προσπαθούσαν να αποφύγουν, αυτόν ήθελαν να φιμώσουν.
   Όμως, τα κόλπα τους, οι απειλές τους, η τρομοκρατία τους δεν περνάει πια. Οι Έλληνες θα μιλήσουν στις 25 Γενάρη και, να μην έχετε καμιά αμφιβολία, η φωνή τους θα ακουστεί βροντερή και μέσα και έξω από την Ελλάδα.

Αλέξης Τσίπρας: Παρελθόν ο Σαμαράς, το μέλλον ξεκίνησε
   Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά τη λήξη της τρίτης ψηφοφορίας. απευθυνόμενος στους πολίτες, που έχουν γονατίσει από τις πολιτικές της λιτότητας, δήλωσε:
   "Η κυβέρνηση Σαμαρά που επί 2,5 χρόνια λεηλάτησε την κοινωνία και που είχε δεσμευτεί για νέα μέτρα, αποτελεί παρελθόν. Με τη θέληση του λαού, σε λίγες μέρες, θα είναι παρελθόν και τα μνημόνια της λιτότητας. Το μέλλον ξεκίνησε. Να είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.