29 Νοε 2014

Το πρόγραμμα της Κυριακής και η ομιλία Τσίπρα στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα

Κεντρική εισήγηση από τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, με θέμα "Οι άμεσες Κυβερνητικές Δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ"

   Από τη Λαμία και τα Γιάννενα εγκαινιάζει αυτό το Σαββατοκύριακο, 29 και 30 Νοεμβρίου, τις περιφερειακές συνδιασκέψεις του ο ΣΥΡΙΖΑ, στις οποίες ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, θα κάνει την κεντρική εισήγηση.
   Στις συνδιασκέψεις αυτές, που αφορούν τις περιφέρειες της Στερεάς Ελλάδας και της Ηπείρου, έχουν κληθεί να συμμετάσχουν τόσο οι κατά τόπους φορείς της Αυτοδιοίκησης όσο και κοινωνικοί, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς, εκπρόσωποι από κινήματα πολιτών, με σκοπό την εξειδίκευση των προγραμματικών εξαγγελιών που εξήγγειλε ο επικεφαλής του κόμματος στη ΔΕΘ.
   Το πρόγραμμα στα Γιάννενα έχει ως εξής:
   ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ
   Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο "Du Lac", με ώρα έναρξης τις 10.30 π.μ. Την εκδήλωση θα ανοίξει η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Ήπειρος Ανατροπής.
   Κατόπιν, θα μιλήσει ο Γιάννης Καραγιάννης, μέλος Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηπείρου, με θέμα τις προτάσεις του κόμματος για το αγροτο-διατροφικό ζήτημα.
   Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης αφορά τη "Διαχείριση του νερού στην Ήπειρο". Την εισαγωγή θα κάνει ο Κώστας Μπάρκας, βουλευτής Πρέβεζας του κόμματος, ενώ την εισήγηση ο Γιάννης Παπαδημητρίου, μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Περιβάλλοντος του κόμματος.
   Και στις δύο θεματικές ενότητες, Αγροτοδιατροφικό και Διαχείριση υδάτων, θα υπάρχει ανοιχτή συζήτηση με τους προσκεκλημένους εκπροσώπους των φορέων, ώστε να γίνει στην πράξη η ανοιχτή προγραμματική διαβούλευση και η συνδιαμόρφωση στην εξειδίκευση των προγραμματικών εξαγγελιών και του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.
   Το απόγευμα οι εργασίες της εκδήλωσης θα ξεκινήσουν στις 5.30 μ.μ., με ομιλία του Κώστα Μπασιούκα, συντονιστή της Περιφερειακής Σ.Ε. Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ. Θα ακολουθήσει χαιρετισμός της Όλγας Γεροβασίλη. Θα ακολουθήσει η εισήγηση με θέμα "Προγραμματικές Κατευθύνσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Ήπειρο" από τον Χρήστο Μαντά, βουλευτή Ιωαννίνων του κόμματος.
   Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εισήγηση από τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, με θέμα "Οι άμεσες Κυβερνητικές Δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ".
   Θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί του περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη, του δημάρχου Ιωαννιτών, Θωμά Μπέγκα, και οι παρεμβάσεις των φορέων. Την εκδήλωση θα κλείσει ο Χρ. Μαντάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.