18 Νοε 2014

Στα Τρίκαλα για την Αναγέννηση Άρτας η Όλγα Γεροβασίλη - ΦΩΤΟ

Γουρλού η Όλγα...

   Δεν πέρασε απαρατήρητη από την διοίκηση της Αναγέννησης Άρτας η παρουσία της βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη στις κερκίδες του σταδίου των Τρικάλων.
   Έτσι, η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Αναγέννησης, Ηλίας Καρίνος, αναφέρει τα εξής:
   «Η διοίκηση της Αναγέννησης Άρτας ευχαριστεί το ΔΣ του ΑΟ Τρίκαλα και τον κύριο Χάρη Κουτσούρη για την άψογη φιλοξενία της αποστολής της ομάδας μας. Επίσης ευχαριστούμε τις τοπικές Αρχές των Τρικάλων, αλλά και την βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, η οποία βρέθηκε κοντά μας. Ακόμη να πούμε ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που βοήθησαν την ομάδα να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την δύσκολη έδρα των Τρικάλων».
   Η Όλγα Γεροβασίλη βρισκόταν στην Καλαμπάκα από το απόγευμα του Σαββάτου, όπου παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σε εκδήλωση της τοπικής Οργάνωσης Μελών (δείτε εδώ).
   Την Κυριακή η βουλευτής της Άρτας, πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, πήγε στο γήπεδο των Τρικάλων για να παρακολουθήσει το ντέρμπι ΑΟ Τρίκαλα-Αναγέννηση Άρτας, που έληξε τελικά ισόπαλο 0-0, παρά την ασφυκτική πίεση των Τρικαλινών.
   Χαρακτηριστική είναι η ατάκα από το site sportrikala, που έγραψε: "Πάρκαρε το λεωφορείο μπροστά από το τέρμα της η ομάδα της Αναγέννησης Άρτας", που συνοδεύεται από το παρακάτω χιουμοριστικό σκίτσο. Όπως φαίνεται, αποδείχτηκε... γουρλού η Όλγα!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.