2 Νοε 2014

Μόλις 5 ευρώ η είσοδος στον σημερινό αγώνα της Αναγέννησης με τον Βατανιακό

Να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο και να πάμε για μια ακόμα νίκη!

   Από την αρχή της ποδοσφαιρικής σεζόν, είχε αποφασιστεί ότι εάν η Αναγέννηση έφτανε με 4 νίκες στον σημερινό αγώνα, στην 5η αγωνιστική, όπου, σύμφωνα με τον πρόγραμμα, θα αντιμετώπιζε τον Βατανιακό, τότε θα έβαζε γενική είσοδο 5 ευρώ, για να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο και να βοηθήσει στο να επιτευχθεί το 5 στα 5.


  Παρά το γεγονός ότι το σερί των νικών έσπασε, με το 2-2 στον αγώνα εναντίον της Κοζάνης, το αήττητο σερί παραμένει (3 νίκες και 1 ισοπαλία). Έτσι, με αφορμή αυτό το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, η «ασπρόμαυρη» διοίκηση, με ανακοίνωση της καλεί τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ, απέναντι στον Βατανιακό.
   Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης αναφέρει:
   «Η διοίκηση της ομάδας «ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας» καλεί τον φίλαθλο κόσμο να την στηρίξει με την παρουσία του στο γήπεδο, την Κυριακή 2/11/2014 και ώρα 15:00, όπου θα αγωνιστεί με τον Βατανιακό. Η ομάδας μας δίνει τον πέμπτο της αγώνα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ παραμένει αήττητη (3 νίκες και 1 ισοπαλία). Με την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο πάμε για μια ακόμα νίκη! Για τον αγώνα αυτό θα υπάρχει γενική είσοδος με εισιτήριο 5 ευρώ. Οι τυχόν προσκλήσεις θα εισέλθουν από την πίσω είσοδο».
   Την ανακοίνωση υπογράφει ο πρόεδρος της Αναγέννησης, Ηλίας Καρίνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.