7 Οκτ 2014

Συνάντηση της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ με τον δήμαρχο Γ. Καραϊσκάκη

Συζητήθηκε η "αξιολόγηση", η μεταφορά μαθητών, η κυκλοφοριακή σύνδεση των ορεινών χωριών και η ανάγκη ίδρυσης βρεφονηπιακών σταθμών στα χωριά του Δήμου

   Επίσκεψη στο δημαρχείο του δήμου Γ. Καραϊσκάκη πραγματοποίησαν η αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, περιφερειακή σύμβουλος, εκλεγμένη με την περιφερειακή παράταξη "Ήπειρος Ανατροπής" Τζένη Ταπρατζή-Κοίλια και η υποψήφια σύμβουλος της παράταξης Μαίρη Βαραγγούλη-Παππά.


   Συναντήθηκαν με το προσωπικό του Δήμου και τον Δήμαρχο κ. Περικλή Μίγδο, με τον οποίο συζήτησαν το μείζον θέμα της δήθεν "αξιολόγησης" των υπαλλήλων, όπως αυτή μεθοδεύεται από τον υπουργό κ. Μητσοτάκη.
   Κατά τη συνάντηση τέθηκε το σημαντικό ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών, που είναι ιδιαίτερα οξυμένο στον ορεινό όγκο του νομού Άρτας, καθώς επίσης και τα προβλήματα που προέκυψαν στην κυκλοφοριακή σύνδεση των ορεινών χωριών λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας.
   Συζητήθηκε επίσης διεξοδικά η ίδρυση βρεφονηπιακών σταθμών στα χωριά του Δήμου Γ. Καραίσκάκη. Κατατέθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις από την Μαίρη Βαραγκούλη-Παππά, με την ιδιότητά της ως καθηγήτρια βρεφονηπιοκομίας στο ΙΕΚ της Άρτας και υπήρξε η δέσμευση, από την πλευρά των μελών της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, να υπάρξει περαιτέρω συνεργασία της παράταξης με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, προς αυτή την κατεύθυνση.
   Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ θα συνεχίσει τις επαφές με φορείς και πολίτες, με στόχο την καλύτερη προώθηση των συμφερόντων του τόπου και των κατοίκων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.