6 Οκτ 2014

Ανοικτός ο δρόμος σε όλη τη διαδρομή, από Άρτα μέχρι τη Γέφυρα της Πλάκας

- Εκ παραδρομής η ανακοίνωση αναφέρει μόνο "ΠΡΟΣ Ροδαυγή"...

   Έγραφα το περασμένο Σάββατο (δείτε εδώ) ότι ο δρόμος Άρτα - Ροδαυγή - Γέφυρα Πλάκας, που είχε κλείσει στις 3/9, για να εκτελεστούν έργα και είχε προγραμματιστεί να ανοίξει ένα μήνα αργότερα, δόθηκε ξανά σε προσωρινή κυκλοφορία.
   Όμως, με αφορμή την ανακοίνωση της Π.Ε. Άρτας που έγραφε: "Σε προσωρινή κυκλοφορία δίνεται από το μεσημέρι του Σαββάτου 4-10-2014 η επαρχιακή οδός προς Ροδαυγή της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται με προσοχή και με απόλυτη τήρηση των τροχονομικών σημάνσεων", είχα γράψει το εξής: "Δεν αναφέρει τίποτε για τον δρόμο μετά την Ροδαυγή, μετά την θέση Ξηράκι. Άνοιξε κι αυτός; Θα ανοίξει σύντομα; Υπάρχει εκτίμηση για το πότε θα ανοίξει;"
   Τελικά, η απάντηση δόθηκε χθες, την Κυριακή το απόγευμα, με σχόλιο που στάλθηκε στον ΤΗΛΕΒΟΑ και διευκρινίζει:
   "Ο δρόμος πλέον είναι ανοικτός. Δυστυχώς όλοι μιλάνε για δρόμο ανοικτό ή κλειστό ΠΡΟΣ Ροδαυγή... Δεν είναι έτσι..Η ανακοίνωση εννοεί τον δρόμο που ήταν κλειστός στο Ξηράκι Ροδαυγής. Μετά το κέντρο του χωριού δηλαδή. Σε ένα σημείο ήταν κλειστός ο δρόμος στο Ξηράκι Ροδαυγής (μετά το κέντρο του Χωριού όπως ανεβαίνουμε από Άρτα), αποκαταστάθηκε το πρόβλημα και χθες στις 16.00 ώρα δόθηκε σε κυκλοφορία.
   Εκ παραδρομής η ανακοίνωση αναφέρει προς Ροδαυγή... Αύριο θα ενημερώσουμε να διορθωθεί η ανακοίνωση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.