4 Οκτ 2014

Άνοιξε σήμερα το μεσημέρι ο δρόμος προς την Ροδαυγή

Μπορώ να φτάσω στο Ζεύκι ή αναβάλλεται

   Όπως ξέρετε (διαβάστε το εδώ), πριν ένα μήνα, στις 3 Σεπτέμβρη, έκλεισε ο δρόμος Άρτα - Ροδαυγή - Γέφυρα Πλάκας. Είχε προγραμματιστεί να ανοίξει ξανά χθες, δηλαδή ένα μήνα αργότερα.
   Στο μεσοδιάστημα η κυκλοφορία θα γινόταν από από το δρόμο Άρτα-Πέτα-Γωνιά (της ε.ο. Άρτας Τρικάλων) –Δίστρατο-Κρυονέρι-Γέφυρα Τζαρή-Σκούπα.
   Τελικά, σήμερα, Σάββατο 4 Οκτώβρη, το μεσημέρι δόθηκε σε προσωρινή κυκλοφορία η επαρχιακή οδός προς Ροδαυγή....
   Η ανακοίνωση όμως είναι ιδιαίτερα λιτή και δεν ξεκαθαρίζει κάτι. Συγκεκριμένα,αναφέρει: "Σε προσωρινή κυκλοφορία δίνεται από το μεσημέρι του Σαββάτου 4-10-2014 η επαρχιακή οδός προς Ροδαυγή της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας. Οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται με προσοχή και με απόλυτη τήρηση των τροχονομικών σημάνσεων".
   Δεν αναφέρει, δηλαδή, τίποτε για τον δρόμο μετά την Ροδαυγή, μετά την θέση Ξηράκι. Άνοιξε κι αυτός; Θα ανοίξει σύντομα; Υπάρχει εκτίμηση για το πότε θα ανοίξει; Θα πρέπει να πάω την γύρα για να φτάσω στο Ζεύκι; Μου φαίνεται πως πρέπει να πάρω τηλέφωνο τον Κώστα Βασιλείου για να μάθω.
   Όμως, για να τα λέμε όλα, υπήρξε πρόβλημα με καθίζηση του εδάφους και αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε επιπλέον εργασίες κατασκευής οπλισμένου τοιχώματος με συρματοκιβώτια (ζαρζανέτια). Μάλιστα, το πρόβλημα ήταν τέτοιο που η Π.Ε. Άρτας αναγκάστηκε πριν 20 ημέρες να προχωρήσει, για λόγους ασφαλείας, σε προληπτική εκκένωση ενός σπιτιού!!!
   Πάντως, καλό θα ήταν να υπάρξει μια πιο λεπτομερής ανακοίνωση, καθώς υπάρχουν πολλοί που ρωτούν πότε θα ανοίξει ο δρόμος, μιας και η διαδρομή που αναγκαστικά ακολουθείται σήμερα δημιουργεί προβλήματα, ιδίως στους οδηγούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με την περιοχή...

1 σχόλιο:

  1. Ο δρόμος πλέον είναι ανοικτός. Δυστυχώς όλοι μιλάνε για δρόμο ανοικτό ή κλειστό ΠΡΟΣ Ροδαυγή...Δεν είναι έτσι..Η ανακοίνωση εννοεί τον δρόμο που ήταν κλειστός στο Ξηράκι Ροδαυγής. Μετά το κέντρο του χωριού δηλαδή. Αύριο θα ενημερώσουμε να διορθωθεί η ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.