23 Σεπ 2014

Ο "τα λιγουρεύεστε;" Άδωνις Γεωργιάδης προτρέπει: Πάρτε τα λεφτά σας από τις τράπεζες, αν πέσει η κυβέρνηση - VIDEO

- Πανικόβλητοι οι ίδιοι, προσπαθούν να σπείρουν τον πανικό στον κόσμο...
- Τελικά είναι αλήθεια: Το... σκατό έχει φτάσει στην κάλτσα!!!

   Προτρέπει να πάρει ο κόσμος τα λεφτά του από τις τράπεζες, ο Άδωνις Γεωργιάδης, από την πρωινή ζώνη του Mega. Προτροπή σε άδειασμα των τραπεζών από χρήματα, καλώντας ακόμα και τους δημοσιογράφους της εκπομπής να αποσύρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση και βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Καταστροφολογεί, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης, μαινόμενος για άλλη μια φορά, απειλώντας με κατάρρευση των τραπεζών.
   Άμεσα αντέδρασε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο πάνελ Γιώργος Βαρεμένος καλώντας τις τραπεζικές αρχές να παρέμβουν, καταγγέλλοντας παράλληλα την πολιτική της κυβέρνησης «Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, θέλουν συντρίμμια» αρκεί να μείνουν στην εξουσία. Αυτός είναι ο ακραίος εθνικισμός που πρεσβεύει ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της, και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, αν θυμηθούμε αντίστοιχη δήλωσή του από το «καφενείο» της Βουλής.
   Η κυβέρνηση παίζει επικίνδυνα παιχνίδια αποσταθεροποίησης προσπαθώντας να σπείρει τον πανικό στα όρια της νομιμότητας καθώς λίγα χρόνια πριν η προτροπή διωκόταν ποινικά με βάση το νόμο προστασίας του εθνικού νομίσματος.


πηγή

   σημ. Τηλεβόα: Αυτή είναι η στάση της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά και είναι πολύ επικίνδυνη, καθώς δείχνει ότι αυτοί οι τύποι είναι έτοιμοι για όλα. Εάν ήταν μόνο ο Άδωνις, δεν θα σήμαινε τίποτε. Γνωστός άλλωστε ο Μπουμπούκος και τα παραληρήματά του.
   Απολαύστε τον σοβαρό κ. Γεωργιάδη να διαφημίζει την πραμάτεια του...

2 σχόλια:

  1. Τα έχουμε ακούσει όλα πια από την κυβέρνηση του μνημονίου. Μεταξύ άλλων, μας έχει πει ότι εάν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ: α) Θα βγούμε από το ευρώ, β) Θα βγούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, γ) Θα χρεοκοπήσουμε, δ) Θα φύγουν όλα τα λεφτά από τις τράπεζες. Ο γκεμπελισμός δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν θα έχουμε πετρέλαιο και γάλα να ζεστάνουμε και να ταΐσουμε τα παιδιά μας....τι να πρωτοθυμηθεί κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.