8 Αυγ 2014

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το... πάρτι των ψυχών στον Αχέροντα - VIDEO & ΦΩΤΟ

- 5ο River Party of Souls festival
- Και με τη συμμετοχή των "δικών μας", Ghostdance The Band

   Πλήθος κόσμου βρέθηκαν και φέτος στον Βουβοπόταμο δίπλα στον Ποταμό Αχέροντα και στο 5ο River Party of Souls festival που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφήνοντας σε όλους αξέχαστες αναμνήσεις γεμάτες μουσική, χορό, και ατελείωτο κέφι!
   Το River Party του καλοκαιριού που το διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βουβοποτάμου ήταν ακόμη πιο δυνατό, ακόμη πιο κεφάτο, ακόμη πιο οργανωμένο και οι επισκέπτες του απόλαυσαν τα συγκροτήματα Two headed dogGhostdance The Band και Villagers of Ioannina city, δίπλα στο αξεπέραστης ομορφιάς φυσικό τοπίο, στις όχθες του Αχέροντα.
πηγή
   Εκεί, με τους Villagers of Ioannina city, ήταν και ο Κωνσταντής Πιστιόλης με το κλαρίνο του. Οι Αρτινοί τον θυμόμαστε καλά, όταν μας ξετρέλανε στις 21 Ιούνη στο Κάστρο της Άρτας, όταν έπαιζε πνευστά στη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη. Αλλά και αργότερα το ίδιο βράδυ, όταν στην Χ'άρτα, στο Μονοπλιό, στήθηκε ολόκληρο πανηγύρι γύρω του...























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.