6 Αυγ 2014

Πέμπτη βράδυ στην Χ'αρτα συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό για την Γάζα

Γάζα μουσκεμένη από το αίμα αθώων

   Την Πέμπτη 7/8, μετά τις 9:30 το βράδυ, βρισκόμαστε στο εναλλακτικό καφενείο Χ'αρτα στο Μονοπλιό στην Άρτα.
   Στόχος να συγκεντρώσουμε ό,τι μπορούμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό για για την αποστολή βοήθειας στον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης, δράση που έχουν αναλάβει από κοινού η Ομάδα Πρωτοβουλίας Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Άρτας και η συλλογικότητα Φίλων της Μουσικής "ΑΥΛΟΣ".
   Η έκφραση έμπρακτης αλληλεγγύης σ’ ένα λαό που σφαγιάζεται ανηλεώς από το Ισραήλ, υπό τα απαθή βλέμματα της Διεθνούς κοινότητας, είναι αυτό που οφείλουμε να κάνουμε.
   Διότι, η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών, αλλά και των φτωχών όλου του κόσμου...
   Να θυμίσω, ότι ταυτόχρονα, συνεχίζεται, με μεγάλη συμμετοχή του Αρτινού λαού, μέχρι τις 14-8-2014 η συλλογή των φαρμάκων στα γραφεία της δημοτικής παράταξης “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ” που βρίσκονται στην γωνία Βασ. Κων/νου και Νόρμαν (στα σκαλιά έναντι πλατείας Κακαβά), καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 6:30 – 9:30 μμ. και στον Σύλλογο Φίλων της Μουσικής “ΑΥΛΟΣ” 6:30 – 9:30 μμ. Κιν/φος ΟΡΦΕΑΣ (περιφερειακή οδός).
   Τα φάρμακα, που θα συγκεντρωθούν, θα αποσταλούν το Σάββατο 16-8-2014 στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείου Ελληνικού, το οποίο έχει ήδη μεριμνήσει για την ασφαλή αποστολή τους στη Γάζα.
   Και επειδή πολλοί φίλοι ρωτούν ποια φάρμακα και τι υγειονομικό υλικό είναι αυτά που χρειάζονται και μπορούν να προσφέρουν, δείτε την παρακάτω λίστα:
Λίστα των Φαρμάκων που συγκεντρώνονται για την Λωρίδα της Γάζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.