6 Αυγ 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ - Διακοπές ρεύματος σήμερα και αύριο σε περιοχές των Δήμων Άρτας, Ζηρού και... Αμβρακικού!!!

- Ποιος είναι ο δήμαρχος Αμβρακικού;
- Δείτε σε ποιες περιοχές και ποιες ώρες θα γίνει διακοπή
 
   Σας γνωρίζουμε ότι σήμερα Τετάρτη 6 Αυγούστου, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε αρκετές περιοχές των Δήμων Άρτας, Ζηρού και Αμβρακικού, λόγω απαραιτήτων εργασιών στα δίκτυα της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε α.ε.
   Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για το λόγο αυτό οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνεχεία ρεύμα.
   Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς η άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμα κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.
   Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών μας για τις παραπάνω αναπόφευκτες διακοπές.στις παρακάτω περιοχές:


ΥΓ: Κάποιος πρέπει να πει στην ΔΕΔΔΗΕ ότι δεν υπάρχει πια Δήμος Αμβρακικού...
ΥΓ2: Την παραπάνω ανακοίνωση την είδα στο epirusgate και τον πίνακα με τις περιοχές στο site της ΔΕΔΔΗΕ. Δεν ξέρω γιατί η ανακοίνωση δεν αναφέρει και τις προγραμματισμένες για αύριο, Πέμπτη 7/8 διακοπές ηλεκτροδότησης, αλλά ας προσέχουν οι φίλοι στους Κωστακιούς και στις Χαλκιάδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.