6 Αυγ 2014

Ζακυνθινοί... κατέλαβαν σήμερα την Εθνική Τράπεζα!!!

Σεισμός για τον ΕΝΦΙΑ


   Σε κατάληψη της Εθνικής Τράπεζας προχώρησαν σήμερα, Τετάρτη 6 Αυγούστου, οι πολίτες της Ζακύνθου, μετά από απόφαση της ογκώδους λαϊκής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 5 Αυγούστου, στο Πνευματικό Κέντρο, μετά από κάλεσμα φορέων του νησιού.
   Οι πολίτες απαίτησαν: "ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο Ενιαίος Φόρος Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) μαζί με την συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ"
   Εκλέχτηκε συντονιστική επιτροπή αγώνα για την οργάνωση των περαιτέρω κινητοποιήσεων.
   Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου τονίζει:
   “Η χρεωκοπημένη κυβέρνηση ολοκληρώνει το «σοβαρό» έργο της με χαριστικές διατάξεις και φωτογραφικές τροπολογίες υπέρ διαπλεκόμενων συμφερόντων, ενω επιχειρεί – μέσω ΕΝΦΙΑ – να δημεύσει την περιουσία των φτωχών και μικρομεσαίων πολιτών και να τη χαρίσουν σε ξένους και ντόπιους ολιγάρχες.
   Τα υπέρογκα ποσά του φόρου ακινήτων που βεβαιώθηκαν στους φτωχούς ανθρώπους γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να πληρωθούν και χρησιμοποιούν αυτό το τέχνασμα για να βγάλουν τους πολίτες από τα σπίτια τους και να τα αρπάξουν.
   Καμία τροποποίηση, καμία έκπτωση, κανένας ορθολογισμός δεν μπορεί να αλλάξει την ουσία αυτού του άδικου και αναποτελεσματικού φόρου.
   Κανένα χαράτσι φόρου δεν πρέπει να υπάρξει στους φτωχούς ανθρώπους και πρέπει αυτός ο φόρος να καταργηθεί. Επειδή όμως η μαφιόζικη κυβέρνηση έχει ως σκοπό την εξυπηρέτηση των πολυεθνικών ομίλων, μαζί με το φόρο θα πρέπει να φύγει άμεσα και η κυβέρνηση της διαπλοκής και των άνομων συμφερόντων.
   Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των πολιτών και των φορέων της Ζακύνθου και καλούμε σε αγωνιστική συμπαράταξη για την ανατροπή της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.